E2h

Hur man väljer kollagen kosttillskott

Navigera världen av kollagen kosttillskott, från glukosamin och kondroitin för flytande vitaminer

Kollagen tillskott är mycket populära eftersom kollagen stödjer huden och är nödvändig för att våra kroppar "naturliga utbredningsområde rörelser. Kollagen är viktigt för den underliggande strukturen i muskler, senor, brosk, ligament och ben. Slapp hud och rynkor utvecklas genom förlusten av kollagen. För vissa stora naturliga recept du kan göra hemma och använda tillsammans med kollagen tillskott för att hålla din hud ser levande, rekommenderar jag att du kolla in otroligt populära Naturligtvis skinsational. Recepten i denna bok är ett perfekt komplement till höger tillägg.

Hur man väljer kollagen kosttillskott. Bestäm medföljande tillägg.
Hur man väljer kollagen kosttillskott. Bestäm medföljande tillägg.

Många människor med artrit eller ben smärta rapport ökade funktion och minskad smärta vid användning kollagen tillskott. Om du funderar på ortopedisk kirurgi eller har ont, starkt överväga ett program kollagen tillägg för att se om du kan förbättra din funktionalitet, uthållighet och minska smärta nivåer.

Många människor använder också kollagen topiskt och via tillskott för att förbättra utseendet på hår, hud och naglar. För närvarande många läpp plumpers, hudprodukter och andra kosttillskott kollagen ökar kollagen på ansökan och tout detta eftersom kollagen är tänkt att skapa ett mer ungdomligt utseende. Kollagen injektioner, grädde och andra ansikts produkter kollagen blir allt populärare och tillgängliga.

Om du funderar på att börjar en regim av kollagen kosttillskott, finns det några saker du bör tänka först.

 1. Bestäm dina behov. Om du tar kollagen för artritförändringar, skelettsmärta eller reparera en skada, kommer du vill överväga Glukosamin kombinationer - som glukosamin, kondroitin, MSM - som ofta finns. Om du är intresserad av kollagen tillskott för estetiska hud ändamål kommer du att vara mer intresserad av icke-glukosamin tillskott. Notera att det finns tre typer av kollagen: Kollagen I, II och III. Kollagen II används främst för artrit-relaterade behov.
 2. Bestäm medföljande tillägg. Vitamin C främsta funktion är att göra kollagen, och lysin hjälpmedel i collagen formation. Om du inte kan tolerera C-vitamin tillskott på grund av gikt eller andra mediciner, anser C Ester formen av C-vitamin som kallas Askorbyl Palmatate, det är lätt tillgänglig och är mindre surt så att kroppen tål det bättre. Du kan köpa C-vitamin tillskott på nätet. Om du inte kan ta C-vitamin som ett komplement, titta för att öka din C-vitamin födointag, eftersom kollagen skall ha C-vitamin för att arbeta.

  Navigera världen av kollagen kosttillskott, från glukosamin och kondroitin för flytande vitaminer. Bestämma lämplig dos.
  Navigera världen av kollagen kosttillskott, från glukosamin och kondroitin för flytande vitaminer. Bestämma lämplig dos.

  Alfaliponsyra, utan behövs för att arbeta kollagen tillskott i sig, kommer att bidra till att "återanvända" C-vitamin näringsämnen redan finns i kroppen och därmed stärka effektiviteten i C-vitamin som redan arbetar för att bilda och upprätthålla kollagen. Alfaliponsyra är också en stor allrengöringsmedel antioxidant för att minska svullnad i samband med ben smärta eller skada. Det kommer att ta bort gifter och förbättra funktionaliteten av vätskan i förbandet som orsakar smärta och är bra för utseendet på din hud också.

  Glukosamin fungerar tillsammans med kollagen tillägg för artrit och andra ben frågor smärta, men inte direkt produktionen påverkar kollagen eller underhåll. Om din avsikt är att hålla kollagen du har för estetiska frågor, till exempel för att avvärja rynkor, är C-vitamin ett obligatoriskt tillägg. Andra typiska "skönhet" relaterade skäl för att kollagen inkluderar svaga naglar och sprött hår.

  Om ditt mål är att köpa gemensamma tillägg för smärtlindring, leta efter en kombination av tillägg avsedd för sådan användning, såsom glukosamin tabletter. Glukosamin och kondroitin tillskott är relativt billiga och kan vara effektiva. Så det är normalt används för ben hälsoskäl.

 3. Bestämma lämplig dos. Doser bestäms av dina skäl för att ta kollagen. Det förefaller inte vara en överdos risk eftersom kollagen är vatten-löslig och snabbt elimineras från kroppen. Men detta innebär att det måste fyllas på regelbundet.

  FDA anser att Kollagen tillskott för att vara ett livsmedel ämne. Om du tar kollagen för skönhet-relaterade skäl eller allmän benstöd som inte är relaterade till reumatoid artrit, ca 5-6 gram är tillräcklig. Ett bra alternativ är "Super Collagen + C, typ I och III" av Neocell Laboratories. Denna uppsättning av 250 piller säljer för cirka 15€ på Amazon.

  Om du funderar på att ta itu med artrit smärta, speciellt reumatoid artrit, doser av kollagen II behöver vara mer specifik och kan variera allt från 5 till 10 gram per dag. Användningen av kollagen typ II minskar ledsvullnad, inflammation och smärta, så det kan vara en effektiv lösning. Yale Ortopeder har rekommenderat Glukosamin och kollagen tillskott för att försöka undvika invasiv kirurgi så är möjligt. Märken som Schiff gemensamma Gratis Plus med Glukosamin kondroitin MSM & Kollagen Pulver Dry Mix innehåller tillräckliga doser för detta ändamål.

 4. Välj ett prisintervall. Glukosamin och kollagen kombinationer är dyrare men allmänt anses värt det eftersom de är ofta mycket effektiva för att minska smärta och läkemedelsanvändning och samtidigt öka funktion. Du kommer i allmänhet vet inom tre månader om de har hjälpt din artrit smärta. Många varianter finns t.ex. Schiff varumärket "Flytta Gratis". Din läkare eller apotekspersonal kan sannolikt rekommendera ett märke som de tror är särskilt användbart, vänner med artros har ofta bra förslag för effektiva kosttillskott också.

  Välj ett märke som du rimligen har råd att köpa för dagligt bruk, utan att det brister i kostnad. En bra allround, icke-glukosamin kollagen tillägg kallas "Super Collagen + C, typ I och III" av Neocell Laboratories.

 5. Utvärdera allergi, medicinering och konflikter livsstil. Vissa tillägg kapslar innehåller socker, vete, jäst, gluten, soja, salt eller skaldjur, så du bör se över vitamin flaska etiketter för eventuella allergener. Skaldjur, speciellt är en risk med en Glukosamin tillskott och och kan komma i konflikt med några höga mediciner blodtryck.

  Också bedöma om din kollagen är kyckling-eller bovin-baserade om du har oro över galna ko-sjukan eller nötköttsprodukter. Vegetarianer och veganer kommer också att vilja noggrant bedöma källan till kollagen i alla sina kosttillskott. Glukosamin är i allmänhet inte tillgänglig som en produkt för veganer eller vegetarianer. En alternativ form av kollagen tillskott är helt enkelt att ta högre doser av vitaminer som naturligt producera kollagen, såsom vitamin C. vitamintillskott finns i många former, såsom flytande vitamin C som är en mycket populär näringstillskott. Vissa vegetarianer har också som produkter såsom "Multi-Scorb" av progressiv Labs, som innehåller alla de tillägg för att upprätthålla och bygga din egen kollagen med några kända animaliska produkter.