E2h

Hur man väljer meditation kläder

Meditation definieras av Wikipedia som "ett tillstånd där kroppen är medvetet avslappnad och sinnet får bli lugn och fokuserad." Det finns många olika sätt att meditera och lindra stress , många av dem bygger på andliga metoder hämtade från österländska religioner. Som vårdpersonal lära sig mer och mer om meditation, de har funnit att det har många fördelar för vår fysiska och psykiska hälsan samt minska stress och alla de fysiska problem som följer stress.

Beroende på vilken meditationsteknik du väljer

Beroende på vilken meditationsteknik du väljer, kan du köpa speciella meditation kläder. Många webbplatser erbjuder specifika kläder typer såsom kläder eller kimonos, kläder för meditation som innebär rörelse (t.ex. yoga) eller enkla tunika och byxa kombinationer.

Följande information hjälper dig när du väljer meditation kläder.

Hur man väljer meditation kläder. Välj kläder som är bekväm.
Hur man väljer meditation kläder. Välj kläder som är bekväm.

  1. Välj kläder som är bekväm. Du vill inte kläder som nyper din mage, ben eller armar. Du kommer att vilja välja kläder som sitter löst över alla huden utan att bromsande. Du bör kunna komma in allt positioner du använder för meditation utan att märka att dina kläder begränsar dina rörelser.
  2. Dina kläder ska andas och tillåter luft att komma till din hud. Det bör av naturliga fibrer (som bomull eller silke) och må bra på din hud.
  3. Tänk på miljön du mediterar i. Om du meditera utomhus, du vill kläder lämpliga för vädret. Detsamma gäller om rummet du mediterar i känns varm eller kall. Om du gör meditation som orsakar svettning (som yoga), kan du bära minimala kläder eller kläder som håller svetten borta från kroppen. Omvänt, om du gör meditationstekniker som inte innebär mycket rörelse, kan du känna kyld efter att ha suttit stilla i några minuter och kanske vill överväga att ha ett extra lager av kläder till hands.
  4. Välj kläder du vill. Om du känner dig dum klädd i en specifik klädsel, har du problem med att meditera. Ditt sinne kommer att inriktas på dina kläder och hur du känner det snarare än den faktiska meditation. Färgen på dina kläder spelar egentligen ingen roll, om du känner en viss färg hjälper till med din meditationsteknik.
  5. För de flesta meditationstekniker, behöver du inte gå ut och köpa speciella meditation kläder, om du känner att det skulle hjälpa att fokusera ditt sinne eller göra dig mer bekväm. För det mesta, en bomull T-shirt, byxor bomull och en zip-up tröja är allt du behöver.