E2h

Hur man väljer musik för aerobics

Musik är viktigt i varje aerob träning

Musik är viktigt i varje aerob träning. Likaså är valet av rätt musik för träningen viktigare än något annat. Bortsett från att göra träningen roligare, hjälper takt rätt musik du kan flytta mer effektivt när du följer takten.

Dock kommer inte all musik vara lämpligt för en aerobics träning. Med detta måste du vara mycket försiktig när du väljer rätt en att se till att du uppfyller alla mål att göra träningen. Att guida dig, här är några av de grundläggande tips om hur man väljer rätt musik för din aerobics:

Hur man väljer musik för aerobics. Vet takten i din rutin.
Hur man väljer musik för aerobics. Vet takten i din rutin.

Vet takten i din rutin. För att du kan välja rätt musik för programmet avgöra vilken typ av aerobics du gör. Det kan vara mycket intensiv, snabb, måttlig eller långsam. Ditt val av musik kommer alltid att bero på takten i din aerobics program.

Tänk på musikstilar som du gillar. Efter bestämning av takten i träningen, kolla in alla olika typer av musik som du gillar. Sedan se vilken typ av rytm dessa låtar har att erbjuda dig.

Lyssna på låten. Nu kan du lyssna på all musik som du har valt. Detta är viktigt så att du kan avgöra om det mycket väl matchar din rutin eller inte.

Musik är viktigt i varje aerob träning. Tänk på musikstilar som du gillar.
Musik är viktigt i varje aerob träning. Tänk på musikstilar som du gillar.

Välj rätt musik. Kom alltid ihåg att den musik du väljer måste passa alla dina rutiner som uppvärmning, huvudrutin och svalna. Som en ledtråd, måste både värma upp och kyla ner musik har en långsammare rytm än musik huvudrutinen.

Sätt ihop all musik. När du har valt all musik för hela rutin, sätta upp dem tillsammans för. Detta för att hjälpa dig att utföra din rutin på ett smidigt sätt. Det kommer att bli jobbigt om du stannar i ett par minuter bara för att ersätta musiken i mitten av din träning rutin.

Reservera fler sång val i ditt musikbibliotek. Det betyder inte att när du lyckats stickade rätt musik för din träning, är ditt arbete redan över. Sanningen är, måste du samla fler musikval så att du kan få variationer i ditt arbete ut. Om inte, kan du i slutändan får uttråkad av rutin och din träning kan hamna improduktiv.

I slutändan är en aerobics rutin utan rätt musik i bakgrunden värdelös oavsett hur intensivt det är. Därför är det men lämpligt för dig att göra en insats för att göra rätt val när det kommer till aerobics musik. Ingen annan övning kommer att bli lättare och roligare än en aerobics träningspass i ett belopp av de mest inbjudande musik av alla.