E2h

Hur man väljer och köpa utrustning hemma motion

Du har bestämt dig för att bygga dig ett träningspass område hemma

Du har bestämt dig för att bygga dig ett träningspass område hemma. Det är bra! Träning hemma erbjuder avskildhet, bekvämlighet, och 24-timmars tillgänglighet. Som en bonus kommer du att kunna titta på din favorit tv-program medan du tränar, i stället för det lokala gymmet maraton visning av [insert vidrig show här].

Med alla alternativ i träningsutrustning idag, kan bygga ditt hem gym kännas överväldigande. Vilka delar av utrustningen ska du köpa? Hur vet du om du får det mest "bang" för pengarna? Tja, det beror på flera faktorer. Följande frågor kommer att hjälpa dig att bestämma vad du ska köpa.

Hur man väljer och köpa utrustning hemma motion. Vilka är dina träningsmål?
Hur man väljer och köpa utrustning hemma motion. Vilka är dina träningsmål?

  1. Vilka är dina träningsmål? Är ditt huvudsakliga fokus på att uppnå en stenhård fysik? Eller förbättra din uthållighet är viktigare? Kanske är det båda, tillsammans med ökad flexibilitet och balans. Skriv ner vilka typer av övningar och den utrustning som behövs som hjälper dig att uppnå dessa mål.
  2. Vad kan du råd att köpa? Om himlen är gränsen, sedan gärna hoppa över denna fråga. Men om du är som de flesta av befolkningen, har man en begränsad budget att arbeta med. Se över att skriftlig förteckning över utrustning som du behöver för att nå dina mål. Är utrustningen inom din budget? Skulle avstå den tjusiga datorn avläsning och pulsmätare gör utrustningen av dina drömmar prisvärd? Köper begagnad utrustning en möjlighet? Om inte, är det billigare (men ändå sympatisk) alternativ till just den övningen? Till exempel, istället för att spendera stora summor pengar för en multifunktionell styrketräning maskin som Bowflex eller Total Gym, kan du göra muskelbyggande övningar som kräver bara din egen kroppsvikt eller ett par hantlar.
  3. Hur mycket utrymme behöver du för ditt hem gym? Om du bor i en en-rums-studio storleken på ett stort badrum, och sedan ha ett löpband (som kräver i genomsnitt 30 kvadratmeter utrymme) är uteslutet. Även vissa aeroba videor kan vara en no go, speciellt om din höga spark innebär krossa en vägg.
  4. Var hittar du den perfekta utrustning? Föredrar du att åka runt till fots eller på nätet? Lokalt kan du hitta utrustning på varuhus, sportartiklar butiker och specialbutiker. Fråga vänner där de köpte sin utrustning. Få lagra förslag från de tränare på ditt gym. Kontrollera din lokala gula sidorna för butiker nära dig. Föredrar att handla i avskildhet i ditt eget hem? Shopping på nätet kan vara skrämmande om du inte har minskat ner din utrustning val. En webbplats som Bizrate lindrar en del av denna stress genom att visa upp utrustning från ett antal online-företag. Läs om ett företag och dess politik innan du köper för att undvika nätet scammers.
  5. Sist, men absolut inte minst, är att räkna ut om en utrustning är en blindgångare i förklädnad. Tyvärr är inte alla maskiner skapade lika. Fråga dina vänner och lokala yrkesverksamma fitness vilka produkter har hållit upp för dem under åren. Kolla fitness och tidskrifter konsument eller webbplatser för rapporter om träningsutrustning.

Ta dig tid nu att göra forskning och du kommer att förhindra framtida ånger. Bästa hälsningar på att nå dina träningsmål!