E2h

Hur man väljer pilates utrustning

Pilates är en bra motion och det kommer att bli bättre resultat om du gör plattor med rätt och rätt utrustning. Denna utrustning är en bra investering eftersom du kommer att kunna använda den under ganska lång tid om du tar hand om det ordentligt.

Så vad ska du välja att köpa när du vill göra Pilates? Hur skulle du veta att du köper den utrustning som kommer att vara till nytta för din träning?

Här är några tips på hur du väljer Pilates utrustning:

Hur man väljer pilates utrustning. Tänk på utrymme i ditt hem.
Hur man väljer pilates utrustning. Tänk på utrymme i ditt hem.

  1. Vet dina gränser. Om du just har börjat lära sig Pilates, är det inte nödvändigt för dig att köpa all utrustning som behövs för att utöva. Du kan börja med de grundläggande utrustning som behövs som reformator, vilket är den något den viktigaste utrustningen i Pilates. Om din kropp har redan justerats och du planerar att gå på en högre form av pilates, då är det dags att du köper nästa utrustning. Detta görs så att när du bestämmer dig för att Pilates är inte för dig medan det fortfarande är tidigt, kommer du inte sluta med en massa utrustning som du inte ens har rört i första hand.
  2. Budget vad du köper. Det finns några Pilates utrustning som är dyra att köpa. Och om du är på en stram budget, köper bara vad som är nödvändigt. Det finns några utrustning som finns i ditt hem. Bara förnya och skapa dina egna hemgjorda Pilates utrustning.
  3. Tänk på utrymme i ditt hem. Om du har ett litet hem, inte köpa utrustning som bara tar upp utrymme i ditt hem. Om möjligt, köpa utrustning som är lätta att hålla och är på Spar utrymme så att den inte kommer att röran i ditt hem skapar en enda röra.
  4. Investera i DVD-skivor. DVD-skivor kommer att hålla dig uppmuntras att utöva eftersom du kommer att känna som om du har en partner i stället för att göra motion hemma. Eftersom dessa DVD-skivor också bakgrundsmusik, kommer det att hålla dig avslappnad och mindre distraherad med din omgivning.
  5. Känn din kropp. Om du är en förrätt på Pilates, bör du inte tvinga dig själv att göra avancerad nivå Pilates. Bli inte överstimulerad om den nya utrustningen som du köpt. Istället, om du köpt en ny utrustning som krävs för förhand Pilates, vända den utrustningen till inspiration som får dig att träna hårdare så att du ska kunna använda utrustningen snart. Om du tror att du lätt kommer att frestas att använda utrustningen, är det bättre att inte köpa någon avancerad utrustning först eller du kommer bara att äventyra din hälsa och kropp.

Följ dessa steg för att se till att din Pilates träningspass kommer att vara fredlig och stressfri. Om du tror senare att Pilates är inte rätt program för dig, kan du lätt hitta andra program övningar som också använder samma typ av utrustning därför är det inte ett totalt slöseri med pengar för att köpa denna utrustning.