E2h

Hur man väljer varumärken vikt maskin och modeller

Fitness experter rekommenderar att en person som ägnar sig åt två typer av träning aktiviteter: en för uthållighet och kardiovaskulär träning, för att få hans hjärta att pumpa och att förbättra sin blodcirkulation och uthållighet, och en annan för vikt och muskler utbildning, för att öka sin styrka och utveckla sin muskeltonus. Båda dessa övningar görs i minst 30 minuter varannan dag kommer att arbeta för en mer holistisk och effektiv träningsprogram, och kommer att effektivt åstadkomma uthållighet, övergripande bättre hälsa och viktminskning.

Många människor engagera sig i uthållighet och konditionsträning genom aeroba aktiviteter som jogging och cykling. Styrketräning kan också klara sig göras utan utrustning, några exempel på vanliga rutiner styrketräning inkluderar gör push-ups, armhävningar och sit-ups. Men med träningsmaskiner kan du rikta specifika områden av kroppen för förbättring. Det är därför många fitness tränare rekommenderar träningsmaskiner. Dessutom, även om styrketräning kan göras enkelt med skivstänger och vikter, är vikt maskiner anses vara säkrare eftersom det är mindre risk för att tappa vikterna på din kropp - när du släpper vikterna som ingår i vikt maskinen arbetar de att släppa ett säkert tillbaka på plats. Plus att de är lättare att använda.

Om du bestämmer dig för att köpa en muskel maskin eller en vikt maskin, är det viktigt att det du köper är en som du är bekväm att använda, och en som du specifikt behöver. (Fast det kanske lät som ett självklart tips, det är en vanlig nog tendens för många människor att helt enkelt köpa någon typ av komplicerade utseende vikt maskin utan att veta vad de är till för, precis. Detta är inte ett mycket smart drag.)

Med detta sagt, innan du köper en vikt maskin för ditt hem, är det viktigt att du gör några inledande forskning först. Viss information att undersöka omfattar de olika märkena vikt maskin tillgängliga, deras erbjudna modeller, och vad dessa modeller målet och vilken maskin rutiner kan göras med dem.

Hur man väljer varumärken vikt maskin och modeller. Kommersiella ben maskiner.
Hur man väljer varumärken vikt maskin och modeller. Kommersiella ben maskiner.

En rekommenderad metod som skulle fungera är att först välja de speciella målområden som du vill arbeta, och de rutiner maskin som du behöver för att utföra. När du har fastställt detta, kan du begränsa din sökning till de olika varumärken som erbjuder de maskiner som du behöver.

En typ av gemensam träningsmaskin inkluderar laterala pull nedåt och bakåt maskiner. Denna typ av maskin har kablar som är anslutna till justerbara vikter, som du drar ner för att arbeta din arm och sträck på ryggen muskler, medan du sitter ner. Vissa märken som tillverkar denna träning maskin inkluderar BodyCraft, Body Solid och Star Trec.

En annan typ är kabeln crossover maskinen. Som namnet antyder, är den gjord av korsning kablar med vikt bilagor. Du drar på dessa kablar för att stärka dina övre och undre armar och axlar.

Kommersiella ben maskiner

Kommersiella ben maskiner, pressar ben och maskiner kalv bidra till att stärka din höft, ben och områden kalv. De flesta modeller har ni sitter och fötterna få upp vikterna som hittades vid nedre delen av maskinen. Vissa märken och modeller inkluderar Body Solid bensträck / bencurl maskin, och Powertec Compact Leg Sled.

Hur man väljer varumärken vikt maskin och modeller.
Hur man väljer varumärken vikt maskin och modeller.

Om du vill veta mer om de olika tillgängliga maskiner som vikt pressar, armborst, etc, här är några ställen du kan kolla: universalweightmachine.com , bigfitness.com och livingincomfort.com .

Kom bara ihåg nycklarna till att välja de bästa vikt maskin märken och modeller för dig - se till att du gör gott forskning för att ta reda på vilka som verkligen skulle fungera dina målområden, och prenumerera på välrenommerade varumärken endast. Men mest av allt, använd den! Det är hur mycket du använder dig själv att utöva och träna som gör hela skillnaden. Lycka till!