E2h

Hur mäter buken omkrets storlek

Omkrets storlek är en ganska bra uppskattning av hälsotillstånd både för människor och djur. I själva verket är det omkrets eller storleken av en mage en bra föregrips hälsotillstånd. I Europa, där stora delar uppmuntras och en ännu större andel av befolkningen är i super-dimensionering sina måltider resulterar i ständigt ökande frekvens av hjärtsjukdomar, är varningsklockor klingande starkare än någonsin att skära ned på medelvärdet och väljer att gå magert.

Om du är orolig att du kan bli en av de omkomna i hjärtsjukdomar dag, nu är det dags att stanna upp och inventera din hälsa. Du kan börja med att mäta din omkrets storlek med vanliga tillbehör som finns i ditt hem, din garderob, och naturligtvis, med hjälp av medicinsk vetenskap.

Här finns möjlighet att göra det.

Hur mäter buken omkrets storlek. Enligt ytterligare klargöra frågan om omkrets.
Hur mäter buken omkrets storlek. Enligt ytterligare klargöra frågan om omkrets.

  1. Måttband. Detta är det enklaste och snabbaste sättet att mäta omkrets storlek. Vanligtvis använder du ett måttband för att mäta omkretsen på din mage. Det är okej, men den här gången kanske du vill lägga till skillnaden mellan magen och bröstet storlek. Helst bör din mage aldrig överstiga storleken på bröstet. Om din mage är större än din bröstkorg, har du att lägga locket på binging på ohälsosam mat.
  2. Belt. Använd de hål i bältet som en praktisk mätare för magen: s omkrets. Om du cinch bältet upp till 3: e eller 4: e hålet, det är ganska bra, men om du går hela vägen till den sista bältet hålet .... bra, gå och se en tränare och nutritionist omedelbart.
  3. Jeans. Du har förmodligen sett ett antal tv-reklam som visar en kvinna som hoppar upp och ner att försöka henne förbaskat bäst att passa in i ett par jeans. Det kan vara en källa till nöje, men i verkligheten som är ett sätt att bestämma din omkrets storlek. Om du har ett par jeans som har varit med dig under ett år, prova på för storlek. Om det fortfarande passar perfekt vilket innebär att ingen förekomst av fett spiller över eller ansamlas på toppen efter du zip dina jeans, du har en ganska god uppfattning om ditt nuvarande hälsotillstånd och förhoppningsvis, smarta livsmedelsval.
  4. SAD. Flytta över BMI. Mätning Body Mass Index eller BMI som ett förstadium till hjärtsjukdomar är ett minne blott. Det har tydligen blivit otillförlitlig eftersom den inte kan säga fett från muskler ergo, resultatlösa fynd. Dagens läkare förlitar sig på ED eller Sagittal Abdominal Diameter som också går under namnet Liggande Abdominal Höjd mäta omkrets från en persons bäcken till de nedre revbenen med en Caliper. Det är ett mer tillförlitligt sätt att erkänna visceral fetma. Du kan inte utföra detta test själv så blir det bäst om du begär detta för att tas på nästa schemalagda läkarkontroller.
  5. Genetics. Många studier har visat att genetiken spelar en stor roll i viktkontroll och hälsa. I själva verket kan fetma föras vidare från DNA till DNA. Detta faktum är obestridlig och du kan faktiskt veta om du kan ge efter för fetma bara genom att titta på din familj. Om mamma och pappa har vikt frågor, kommer du inte långt efter så håll ett vakande öga på den omkrets, tjejen.

Enligt ytterligare klargöra frågan om omkrets

Enligt ytterligare klargöra frågan om omkrets, är Girth inte omkretsen av midjan utan snarare den utskjutande delen av fett från bäckenet och nedre regionerna revben. Om du ser en hög av fett spiller över från tarmen område, vänligen gör en livsstil 360 graders sväng. Även om du gör ett val att vara frisk och hålla sig frisk kan inte uppnås över en natt så det kommer att ta disciplin och envis beslutsamhet, kan det göras i namn av att överleva.