E2h

Hur motivera dig själv att utöva

Anden är villig

Anden är villig, men kroppen är det inte. Vissa människor använder denna ursäkt för att inte delta i övningen. Många befinner sig helt enkelt inte motiverad att träna även om de i sina hjärtan de vet att motion (och goda matvanor) är nyckeln till en sund kropp och själ.

Vad gör du om du befinner dig omotiverad att träna? Prova följande tips för att få dig på din väg till god hälsa.

  1. Har ett mål. Etablera din träningsmål. Skriv ner vad du vill uppnå med ditt träningspass. Om det är viktminskning, skriv ner din nuvarande vikt och målvikt. Om det är att gå ner några klänning storlekar, identifiera vad din ideala klänning storlek är. Kanske du vill träna för att förbättra dina nivåer av kolesterol eller för att göra bättre i nästa fysiska. Ditt mål bör vara tydlig, koncis och framför allt uppnås. Gå till en viktigt mål bryta då dessa i mindre sådana. På så sätt kan du ha fickor av prestationer som kan motivera dig att fortsätta din träning.
  2. Visualisera din nya, hälsosammare kropp. Blunda och se in i ditt sinne. Visualisera hur du vill titta och känna. Inse att du bara kan uppnå bilden i ditt sinne men tränar religiöst och genom att äta hälsosam mat.
  3. Belöna dig själv. Ge dig själv ett pris för att uppnå dina mål. Till exempel kan du köpa nya kläder eller skor efter att ha förlorat ett visst antal inches eller pounds.
  4. Workout med någon. Skaffa en träningspartner så att du kan motivera varandra att träna. Se till att din partner har sina egna mål. Dra upp varandra och stödja varandra för att uppnå dina mål.
  5. Kom ihåg hur du känner efter varje träningspass. Träning och slutföra din erforderligt antal uppsättningar ger dig en naturligt hög. Kom ihåg detta härlig känsla varje gång du lutar åt att hoppa över ett träningspass.
  6. Placera en bild av dig själv på kylskåpet. När du fortsätter att gå ner i vikt, lägga nya bilder. Den visuella av en "ny, friskare du" ensam ska driva dig att träna regelbundet.
  7. Behandla din träning som din egen speciell tid. I liv och rörelse i vardagen, det finns knappt tid att göra de aktiviteter som du normalt skulle njuta. Tänk motion som din speciella tid. En tid att älska din kropp för att hålla dig igång.
  8. Watch The Biggest Loser. Detta är en dokusåpa som har en sann syfte att få de tävlande att älska sina kroppar genom att delta i sunda kostvanor och motion. Låt dig inspireras av berättelser om de tävlande och plocka upp tips om att äta och utöva rätt.
  9. Läs framgångshistorier människor som nu åtnjuter fördelarna med att arbeta ute. Motion är inte bara om att förlora vikt, är det också om att upprätthålla en sund, arbeta kropp. Leta efter berättelser på Internet som kan inspirera dig att sätta på din gymnastikskor och träna. Läs personliga bloggar om individer som är både kämpar och är nu framgångsrik i sin strävan. Du kan lära så mycket från andras erfarenheter.

Påminnelse: Rådgör med din läkare innan du börjar varje övning regim om du har medicinska problem.

Utövar blir kul när du deltar i en fysisk aktivitet som du gillar

Hur motivera dig själv att utöva. Visualisera din nya, hälsosammare kropp.
Hur motivera dig själv att utöva. Visualisera din nya, hälsosammare kropp.

Utövar blir kul när du deltar i en fysisk aktivitet som du gillar. Välj en typ av träning som är både roligt och tar dina träningsmål. Motivera dig med tipsen ovan och alltid komma ihåg att den främsta anledningen till varför du bör träna är att upprätthålla god hälsa. När allt är hälsa rikedom.