E2h

Hur motivera dig själv till diet

En av de svåraste saker att göra är att gå ner i vikt

En av de svåraste saker att göra är att gå ner i vikt. Detta kan endast ske på ett sunt sätt genom kost och motion. Däremot kan hålla sig till en diet vara ganska besvärligt. Det handlar inte alltid om viljestyrka. Om du vill bo motiverade att stanna på din kost, måste du sätta realistiska förväntningar och mål. Här är några göra och inte du bör ha i åtanke att hjälpa dig att stanna på din kost och gå ner i vikt.

Hur motivera dig själv till diet. Väljer en rimlig kost.
Hur motivera dig själv till diet. Väljer en rimlig kost.

  • Väljer en rimlig kost. Det finns många dieter att välja mellan, inte alla av dem friska, men alla lovande snabba och enkla resultat. Gör välja en kost som fungerar med din livsstil. Till exempel, om du inte har tid att laga mat, kan få mat levererad till din dörr fungerar för dig. Om du vill att en diet ska fungera, måste du kunna göra det. Till exempel kan du inte få på grapefrukt diet om du helt enkelt inte kan stå smaken av grapefrukt. Om du inte kan ge upp dina kolhydrater och du bara älskar din potatis, bröd och ris kan Atkins fungerar inte för dig. Hitta en diet som inte gör att du känner berövas så att du fortfarande kan finna glädje i handlingen att äta.
  • Har ett realistiskt mål. Försök att inte förlora alltför mycket vikt utan hänsyn till din längd, benstomme och övergripande aktivitetsnivå. Om du tränar för ett maraton, du kan inte gå en krasch diet eller du kommer inte att ha energinivå du behöver för att utföra din träning rutin. Ha realistiska förväntningar på hur din kropp kan se ut. Det är fortfarande viktigt att förbli friska.
  • Gör kritisera inte dig själv om du faller av vagnen. Om du binged på en lördag kväll, lägger inte alla söndagsmorgonen kalla dig själv en förlorare och säger att det finns inget hopp för dig. Plocka upp dig och bara få tillbaka på rätt spår. En tillfällig förfaller är förlåtligt.
  • Låt andra människor hjälpa dig. Låt din familj och vänner att stödja er. Om du vet att du inte kan göra det på egen hand, gå med i en stödgrupp. Du kanske också vill registrera dig för ett program så att du har en kurator som kan vägleda dig med din viktminskning.
  • Har en positiv självbild. Låt inte din lycka och känsla av välbefinnande gångjärn på hur många pounds du förlorar. Du måste älska dig själv: allt av dig själv, som ingår fett och överskott pounds! Du måste se till att det finns värde i dig som människa, och går på en diet kommer bara avslöja din skönhet ännu mer!
  • Lita inte på en diet ensam. Det är svårt att stanna på en diet, men att förlora vikt är ännu mer krävande om du förväntar dig att göra det genom att inte äta, period. Om du vill se resultat snabbare, måste du ha en balanserad träningsprogram. När du börjar förlora vikt tack vare ökad ämnesomsättning på grund av inlösen, kommer du att känna mer motiverade att hålla sig till din diet.
  • Använd inte mat som belöning. Om du träffar ett mål viktminskning, inte gå ut och ha en Ben och Jerrys choklad fruktglass! Istället använder aktiviteter eller andra materiella ting för att belöna dig själv. Till exempel, låt dig att köpa en sexig par skor när du släpper tio pounds. Ett annat alternativ är att ta en dag ledigt och cykla runt i parken med dina barn. Du måste omskola dig själv så att du använder andra saker och erfarenheter som en belöning istället för att sitta ner för att äta.


När du börjar en diet

När du börjar en diet, vara fokuserad och hålla dig öga på ditt slutmål. Du kanske vill få fram det där lilla svarta klänningen som du vill passa in igen så att du har en visuell påminnelse om hur du vill vara. Använd rekvisita som att skära ut bilder med brukbara kroppar i tidningar och klistra ansiktet över den. Du kan gå ner i vikt på din kost om du hålla fast vid det!