E2h

Hur naturligt minska smärta i nedre ryggen

Många människor lider av kronisk ryggvärk

Många människor lider av kronisk ryggvärk. Medan vissa utväg för användning av läkemedel, kan du inte växa beroende smärtstillande medel för en sådan kroniskt problem. Anledningen att välja naturliga och icke-farmakologiska metoder för behandling kan variera från fruktan för biverkningar, till individuella preferenser för naturliga saker. Om du är en av de människor som lider av smärta i nedre ryggen och vill undvika att ta mediciner, här är några möjliga lösningar som du kanske vill överväga för att minska din kroniska ryggsmärtor.

  1. Söka traditionella åtgärder såsom akupunktur. Du ska inte vara rädd för dessa nålar. Akupunkturnålar är knappt så tjock som ett hårstrå, och inte orsakar att smärtsamma stickningar när den trycks in i huden. Detta är ett läkemedel konstform som har utövats i tusentals år i Kina, innan de får inträde i västvärlden. Det är säkert, icke-invasiva, och är en populär lösning för kronisk ryggvärk. Akupunktur innebär stimulering av nervbanor, som har visat sig effektiv för att lindra kronisk smärta.
  2. Konsultera en Zonterapeut eller sjukgymnast. Om du är dödligt rädd för nålar, då kan du söka zonterapi eller gå till en sjukgymnast för fysisk rehabilitering. Massage och muskelstärkande och utbildning kommer att koppla de smärtsamma muskler, och stärka de andra muskler som behövs för att stödja din vikt.
  3. Prova nya behandlingar, såsom värme terapi. Många människor som lider av detta problem finna lindring i värme terapi. Värm inte bara slappnar av musklerna, främjar cirkulationen och har en smärtstillande effekt på kronisk ryggvärk. En av de senaste framstegen har varit utvecklingen av capsaisin krämer för lägre ryggsmärtor. Du kan använda mer traditionella uppvärmningssystem poster såsom varmvatten flaskor och värmedynor för att främja blodflödet och helande.
  4. Håll dig vältränad. När du lider ryggvärk kan det bero på att du har dålig hållning eller dålig flexibilitet. Stärka musklerna i ryggen och hela kroppen genom att starta ett träningsprogram. Hålla dig vältränad hjälper till att öka ditt humör (som positiv högt ensam har smärtstillande effekter) och även stärker din rygg muskler. Se till att du sträcka före och efter träning: underlåtenhet att göra detta kan resultera i personskador eller ännu värre, försämring av den ursprungliga ryggsmärtor.
  5. Koppla av. Du kan också prova alternativa övningar såsom daglig stretching, tai chi och yoga. Dessa inte bara förbättra din flexibilitet, men också att du kan slappna av ditt sinne. Den stressiga dagen kan visa sig som fysiska värk och smärta - använd meditation och musik för att rensa ditt sinne av alla röran och slappna av. Användningen av klassisk musik och jazz har visat sig förbättra humöret och främja avslappning. Försök att göra detta för att ta bort all ångest ur ditt system.

Hur naturligt minska smärta i nedre ryggen. Söka traditionella åtgärder såsom akupunktur.
Hur naturligt minska smärta i nedre ryggen. Söka traditionella åtgärder såsom akupunktur.

Hålla ditt sinne och kropp frisk är viktiga steg för att minska din ångest nivåer. Kontrollera att du har tillräckligt med tid för dig själv att slappna av och varva ned. Du har inte råd att förlora dig själv i ditt arbete eller i dina andra frågor. Gör tid och njuta av livet så mycket du kan, eftersom du lever bara en gång.