E2h

Hur orkar mer när man kör eller jogging

Springa maraton är ett bra sätt att hålla sig i form

Springa maraton är ett bra sätt att hålla sig i form. Ännu bättre, det finns gott om maraton idag att du kan springa och jogga till och samtidigt hjälpa olika orsaker och advocacies. Om du vill förbättra din uthållighet när det gäller jogging och löpning, här är några steg för att hjälpa dig.

  1. Avstånd träning. Först och främst bör du lära dig grunderna i distansutbildning inom distansutbildning, grundtanken är att du får mer uthållighet om du kör längre sträckor. Detta innebär att om du planerar att köra i tio miles, bör den utbildning som du bör få innehålla upp till 12-15 miles. De extra miles som du joggar kommer att öka din uthållighet och kommer att driva bristningsgränsen längre. Detta innebär att det kommer att ta längre sträckor innan du blir trött, vilket är i princip vad uthållighetsträning handlar om. Naturligtvis bör du vara medveten om att tillsätta extra miles på regelbundna avstånd som du kör kan vara ganska krävande. Om du joggar eller springer för tävlingar, men detta är rätt väg att gå.
  2. Intervaller och stimulering. Därefter överväga dina intervaller och hur du takten själv under själva körningen. Vanligtvis måste du öka din hastighet när du stänger in på en annan löpare. Genom att öka hastigheten, kommer du att kunna köra om de andra löparna. Eftersom maratonspring vanligtvis innebär långa sträckor dock, måste du takten själv ner efter omkörning den andra löparen. Gör detta genom att bromsa när du är säker på att du är på säkert avstånd från löpare som du har överfarter. Sakta ner till den punkt som du kommer att kunna behålla din jogga utan att bli omkörd av andra löpare. När du närmar dig en annan löpare, börjar att påskynda igen.
  3. Andning. Löpning och jogging är några av de bästa hjärt övningar som vem som helst kan ha. Under drift och jogging, hjärtat pumpar massor av blod inte bara till benen, men också till resten av kroppen. Under löpning och jogging, är lungorna arbetar också övertid. På grund av den holistiska ansträngning som krävs för att driva ett framgångsrikt, måste du se till att du har möjlighet att andas på rätt sätt. Se till att du andas långsamt och jämnt. Till en början kommer det tyckas svårt, men bara genom långsam och jämn andning kommer du att kunna få mer syre i lungorna och kroppen. Bara se till att du andas in djupt, och att du andas ut helt så att all kolmonoxid i kroppen frigörs.
  4. Arbeta ut. Slutligen, göra lite träning för att tona din kropp. När du gör din träning, se till att du takten själv ner under joggingtur på nästa dag. Detta betyder att du ska köra längre men kör långsammare. Detta kommer att hindra kroppen från överbelastning själv, och gör att musklerna att läka från mikro-tårar som träning och löpning kan ge på musklerna.

Hur orkar mer när man kör eller jogging. Intervaller och stimulering.
Hur orkar mer när man kör eller jogging. Intervaller och stimulering.

Med dessa steg, bör du kunna ansluta maratonlopp och har styrka och uthållighet för att hamna bland de första människorna att passera linjen.