E2h

Hur platsen en hälso-bedrägeri

Tillbaka i dagarna av det Wild

Tillbaka i dagarna av den vilda, vilda västern, skulle conmen reser från stad till stad trampa orm olja, en "mirakelkur för allt som plågar ya" med liten eller ingen medicinskt värde, för en snabb buck. Medan vagnarna och färgstarka tillgjordheter är borta sedan länge, fortsätter bruket av scamming människor deras surt förvärvade dollar i falska webb, print och sena tv reklam. Här är några tips som hjälper dig se till att du inte ger dig lönecheck bort för en modern orm olja.

Akta Everyman

Akta Everyman. Bedrägerier vilja hävda att deras produkt härdar ett stort utbud av allvarliga sjukdomar, som aids, cancer och diabetes. De spelar på det faktum att människor med dessa sjukdomar får ofta desperat nog att prova någonting, tittar över det faktum att de sjukdomar dessa produkter "bota" är oftare än inte har något samband med varandra. Den sorgliga sanningen är, det finns inga botemedel för många av dessa sjukdomar, men tack och lov, många behandlingar finns för att hjälpa individer att hantera dem.

Undvik ljusa och blanka

Hur platsen en hälso-bedrägeri. Undvik ljusa och glänsande.
Hur platsen en hälso-bedrägeri. Undvik ljusa och glänsande.

Undvik ljusa och glänsande. Det är Marketing 101-hitta en deskriptor som attackerar ditt mål konsumenternas behov och mjölk det. Hälsa bedrägerier använder ord som "snabb", "naturlig", och "nyfunna" för att locka folk i. Dessa påståenden, medan attraktiva, måste tas med en nypa salt. Självutnämnda quick-fixar använder ofta tvetydiga termer som "inom några dagar" och "i relativt ingen tid alls" att snurra sig ur rättsliga åtgärder. Varje "helt naturliga" ämne stark nog att fungera som ett läkemedel kommer att ha samma sannolikhet att ha negativ som biverkningar såsom kemisk medicinering. Och om en mirakelkur var nyligen uppfunnit, skulle det inte vara föremål för ett världsomfattande pressmeddelande snarare än vissa ad begravda djupt inom din lokala stormarknad tabloid?

Löften, löften

Löften, löften. "Satisfaction Guaranteed eller pengarna tillbaka." "Förlora 50 pund på bara tre veckor!" Du har sett dessa löften överallt. Det är bäst att vara försiktig om sådana kraftfulla garantier - de är ofta för bra för att vara sant. Bedragare är experter på att undvika att spåras så att din återbetalning kräver aldrig komma till dem. Och som för viktminskning, experter är överens om att kost och motion är det bästa sättet att gå. Det är bara en illusion av vackra ord spelar på folks önskningar ännu en gång.

Tvivlar de så kallade experterna

Tvivlar de så kallade experter. Ta en titt på att Dr McKnowsalot endorsing Super-Ultra-Mega-Cure-För-Allt-du-kan-Think-Of. Läs sedan om hur de "polylipid disackarid chemoclusters med DPZ-3" celler orsakar cancer att förtvina. Nu tänker för dig själv, "Vem är den här killen? Och precis vad är de poly-whosiwhatzits?" Medicinska bedrägerier gillar att stapla på vetenskapliga bevis i sina annonser, då oftare än inte det är bara en kille i en kostym sprutande ut meningslös jargong i en påhittad berättelse. De satsar på chansen att konsumenterna kommer att bli imponerad av smart snygg människor säger smarta klingande saker.

Summan av kardemumman är att man måste vara kritisk om dessa saker

Tillbaka i dagarna av det Wild. Tvivlar de så kallade experter.
Tillbaka i dagarna av det Wild. Tvivlar de så kallade experter.

Summan av kardemumman är att man måste vara kritisk om dessa saker. Konsultera en läkare, ring en vän, även kontakta FDA innan du försöker några nymodiga medicinering. Leta fakta upp. Du kan inte vara försiktig nog, särskilt när det gäller din hälsa.