E2h

Hur platsen en steroid användare

Många idrottsmän och kroppsbyggare har varit kända för att ta steroider. Många män tar det med tron ​​att det kommer att förbättra sina prestationer och hjälpa dem att uppnå slet fysik som de vill ha i en snabbare tid. Däremot kan använda steroider orsaka en rad negativa effekter på den mänskliga kroppen.

Det finns många uppenbara tecken på att någon kan vara en steroid användare. Här är några saker att se upp för att hjälpa dig att upptäcka en.

  • Kontrollera bröstet. Ett tecken på att en människa har använt steroider är att kontrollera utseendet på bröstvårtorna. Många steroid användare kommer att ha stora och inflammerade kistor, men kan ofta ha nipplar som verkar peka utåt, ungefär som en kvinnas bröstvårtor.
  • Kontrollera om svår akne på rygg och axlar. Svår akne i ansiktet, rygg och axlar är ett tecken på steroider. Kontrollera om det är rött eller lila. En överdriven spridning av akne kan vara ett tecken på steroider i kroppen. Huden hos en steroid användare är inte klart. Det kan även vara cystor på huden, liksom bölder finns på kroppen.
  • Leta efter ökad aggressivitet. Även känd som "roid rage" steroid användare ofta har en oförmåga att kontrollera sina humöret. En person som tar steroider kan plötsligt reagera med vulkanisk vrede även för mindre överträdelser. Om du observerar humörsvängningar i personen, kan han vara på steroider.
  • Kontrollera för ökad högt blodtryck. En läkare bör leta efter interna tecken såsom ökat blodtryck. En blod och urinprov bör också göras för att kontrollera levern för eventuella skador. Om det finns några ovanliga värden med avseende på levern, kan steroider som orsakar irreparabel leverskada. Dessutom är sättet att slutgiltigt bestämma om en person använder steroider för att ha en urinanalys gjort.
  • Har läkare kontrollera för testikelcancer krympning. Tyvärr kommer en användares testiklar krymper över tiden med fortsatt användning. Detta blir ännu mer uppenbart när man betänker en ovanligt stor kropp ram.
  • Lukta på andningen. Steroid användare ständigt har dålig andedräkt.
  • Leta efter gallring hår. Håravfall är en annan bieffekt av steroider. Titta på personens kammen och se om det finns en betydande mängd av håravfall. Manliga mönster skallighet hos unga män som tar steroider är inte ovanligt. Du kan också kontrollera om hårbotten och hår är alltför fet.
  • Leta efter en plötslig förändring i muskelmassa. Steroid användare kommer att ha en betydande vikt och muskelmassa på kort tid.


Om du misstänker att någon använder steroider

Hur platsen en steroid användare. Kontrollera bröstet.
Hur platsen en steroid användare. Kontrollera bröstet.

Om du misstänker att någon använder steroider, gå försiktigt innan konfrontera honom. Vissa användare har upplevt okontrollerbara raseriutbrott. Dessutom, som de flesta missbrukare kommer många användare att vara i förnekelse om deras användning samt de negativa effekterna på kroppen av steroiden. Du kan behöva att iscensätta en intervention, eller rapportera användning av en coach eller någon som kan hjälpa.

Om du vill förbättra din prestation och din fysik, gör det på gammaldags sätt och undvika att använda läkemedel och andra kemikalier för att uppnå en bättre kropp. Du kan se bättre på kort sikt, men det kommer att bli långsiktiga biverkningar till steroider.