E2h

Hur rengöra en toxisk kolon

Villkoret för avföringen berättar något om din hälsa

Villkoret för avföringen berättar något om din hälsa. Stinky avföring kan betyda att du har ätit tillräckligt fibrer livsmedel. Grå eller blek avföring kan innebära att du lider av skrumplever, kronisk pankreatit, hepatit, parasitinfektion och gallsten. Det är därför många experter säger att ha friska avföring och kroppens totala välbefinnande startar från en frisk kolon. Även om din kolon är giftigt, det finns fortfarande ett sätt att förbättra din wellness-kolon rensningen.

Hur rengöra en toxisk kolon. Ät mer råa frukter och grönsaker.
Hur rengöra en toxisk kolon. Ät mer råa frukter och grönsaker.

Rengöring ett kolon kommer inte bara att minska dina chanser att utveckla tjocktarmscancer. Hälsan hos din kolon kommer att påverka den totala wellness av kroppen. Problemet är, kolon lagren upp smuts. Det är därför vanligt avföring rekommenderas. Ju längre avföring bo i, desto fler chanser de har att bygga gifter. Rengöring tjocktarmen bör göras också genom att följa tipsen nedan:

  • Ät mer råa frukter och grönsaker. Det är det naturen vill att vi ska äta i alla fall. Råa frukter och grönsaker har mer näringsämnen och är mer idealiska för matsmältningen. Du behöver inte eliminera färdiglagad mat på en gång. Börja med att undvika friterad mat. Även kokt mat är inte rekommenderas. Stek är okej men ångande mat är alltid bättre.
  • Ta fler probiotika. Det är de så kallade goda bakterier i magen som eliminerar de dåliga bakterierna. De mer goda bakterier magen har, desto bättre matsmältning kommer att bli. Det innebär också att du har en friskare kolon. Probiotika dricka och kapslar är allmänt tillgängliga. Yoghurt och Tufo har rik probiotika innehåll.
  • Fasta. Har du någonsin undrat varför nästan alla stora religioner kräver sina anhängare att göra fasta? Det är för rengöring av tjocktarmen, faktiskt inte att göra dig lida. Religiösa ledare vet fördelarna med att ha en frisk kolon. Det är mer än bara fysiska fördelar. En renare kolon främjar bättre tänkande och starkare känslor.
  • Fastan har många former. Andra människor äter inte fast föda och de bara ta fruktjuice och vatten. Det finns människor som bara eliminera äta kött, medan andra håller sig till att äta bara råa frukter och grönsaker. Naturligtvis är den bästa fasta vattnet snabbt. Drick bara renat vatten i en vecka och din kolon blir renad.
  • Oavsett vilken typ av fasta du väljer kommer alltid att kräva ett korrekt utarbetande och slutar processen. Du inte bara starta fastande morgon eller avsluta den efter en vecka. Det finns vissa förfaranden du måste följa för att se till att din fasta kommer att vara säkra och effektiva. Konsultera en expert om rätt fasta.
  • Använd kit kolon rensningen. Tack vare det ökade intresset för friskare kolon, är många tillverkare som säljer redan kit kolon rensningen. Men akta er för att köpa bara någon sats. Kontrollera att du inte kommer att bli lurad genom att köpa de mest ansedda satsen på marknaden. Detta kit har redan instruktioner. Följ bara dessa noga och din giftiga kolon är renad.

Vänta inte tills giftiga kolon blir giftigare innan du inser att rensningen är den bästa lösningen på ditt problem. Kolon rensningen kommer säkert att kräva mycket tålamod, ansträngning och disciplin utgör dig. Det är alla för ert eget bästa, i alla fall. Som de alltid säger, "ingen smärta, ingen vinst."