E2h

Hur sänka cell risker telefonen hälsa

I denna värld av teknik

I denna värld av teknik, fler och fler prylar utvecklas som massorna är verkligen i dessa. Datorer och iPod är några av de mest populära teknikerna runt om i världen. Mobiltelefoner är också en av dessa. Dessa används ofta av människor i olika åldrar och livsstil. Dessa finns i olika modeller, från telefoner med grundläggande samtal och text-funktionen till den senaste och trendigaste sådana. De nya telefoner idag är inte bara används för att ringa och skicka sms, dessa används också för att lagra och spela musik samt åtkomst till Internet. Dessa används för både funktion och stil. Men vissa tror att det finns hälsorisker med att använda mobiltelefoner. De tror att dessa kan orsaka cancer på grund av den elektromagnetiska producerade frekvensen. Även forskning och studier pågår fortfarande om denna fråga, är det ändå bäst att göra något för att minska hälsorisken för att använda mobiltelefon. Det är bättre att vara säker än ledsen.

Hur sänka cell risker telefonen hälsa. För att förhindra hälsofrågor, använda din mobiltelefon endast när det behövs.
Hur sänka cell risker telefonen hälsa. För att förhindra hälsofrågor, använda din mobiltelefon endast när det behövs.

  • För att förhindra hälsofrågor, använda din mobiltelefon endast när det behövs. Om du har en fast telefon, använda detta för att ringa i stället för din mobiltelefon. Eftersom du inte kommer att kunna bära din fasta telefon som helst som din mobiltelefon, när du besvarar ett samtal eller ringer ett samtal, om det inte finns några andra människor runt, sätta din mobil på högtalaren så att du inte behöver sätta detta på din öra. Du kanske inte kan göra detta på ett trångt ställe inte bara det kommer att väcka uppmärksamhet, kan detta störa även andra människor eller de kan höra konfidentiella frågor. Om möjligt, gå någonstans tyst och privata för dina samtal.
  • Om du skickar eller tar emot bilder på din mobiltelefon, om den andra telefonen är bara nära dig, använd bluetooth istället för att skicka dem via MMS. Detta sänder lägre elektromagnetisk frekvens.
  • Ferrite block eller ferritringar används för att undertrycka elektromagnetisk frekvens. Finns headset tillgängliga som har dessa. Köp en så att du kan använda detta för dina samtal. Den ferrit blocket kommer att absorbera elektromagnetiska frekvensen avges när du ringer. Det finns också produkter som finns som du kan använda på din mobiltelefon för att minimera den elektromagnetiska frekvensen produceras. Dessa kallas EMF skyddsanordningar. Du kan gå till en mobiltelefon butik för att se de tillgängliga enheter eller så kan du också söka på Internet för dessa.
  • Placera inte telefonen bredvid kroppen när du inte använder den. Merparten av tiden, när du inte använder telefonen för att ringa eller skicka sms, detta placeras i fickan. Mobiltelefon avger fortfarande EMF även när du inte använder den. Om möjligt sätta mobiltelefonen i väskan eller lämna dessa i ditt skåp på jobbet.


Om det inte är ännu inte fastställt om mobiltelefon kan verkligen orsaka hälsoproblem eller inte, fortsätta att göra stegen för att skydda dig från någon skada att den kan orsaka. Elektromagnetisk frekvens produceras också från apparater och datorer. Se till att stänga dessa och ta ifrån pluggas när den inte används.