E2h

Hur ska man gå från fett till fabulous

Det är inte en dålig sak till att tänka själv

Det är inte en dålig sak för att föreställa sig själv - nådigt gå rakt in i ett rum fullt av vakande ögon. Du höll huvudet högt och du känner dig säker på din nya look. Du känner att du förtjänar uppmärksamhet. Du verkligen arbetat hårt för detta. Men inte bara stanna där. Vad du har föreställt kan bli en skriande verklighet. Låt denna dag hända. Få igång - nu. Här är tre tips på hur du kan gå från fett till fabulous:

Hur ska man gå från fett till fabulous. Skriv ett skriftligt avtal.
Hur ska man gå från fett till fabulous. Skriv ett skriftligt avtal.

  1. Gör ett åtagande. Bestäm hur may pounds du vill förlora. Är det 5, 10, 30, eller mer? Var specifik. Ditt mål är att nå din idealvikt. När du har bestämt din målgrupp pounds, håll dig till det. Fokus på hur man ska uppnå det. Center din energi så att du får göra vad som krävs. Kliché som det kan låta, om det inte finns någon smärta, det finns ingen vinst. Om du har misslyckats tidigare, även för ett antal gånger, inte motarbetas. Använd dessa misslyckanden att inspirera dig att lyckas nu. Psyche själv. Säg till dig själv att den här gången är annorlunda. Den här gången det kommer att fungera. Glöm och förlåta ditt gamla jag. Gör dig redo för ett nytt spännande liv.
  2. Skriv ett skriftligt avtal. Ja, det är en affär med "jaget". Du måste ha något skriftligt att påminna dig själv om ditt mål. Ditt kontrakt måste vara daterad. Du måste också underteckna och sedan visa den framträdande plats i ditt kök eller i ditt badrum. Det ska innehålla de specifika saker som du vill uppnå. De ska vara realistiska så mycket som möjligt. Frustration händer när du inställd på att göra saker som är uppenbarligen svårt att uppfylla. Ditt kontrakt får inte vara slutgiltiga kontraktet. När du går, kan du ha flera kontrakt. När allt verkar leda dig dit du vill åka, sedan hålla sig till det och gör det ditt "final" kontraktet.
  3. Följ en plan. Lär av dina tidigare misstag. Använd ditt lärande för att kunna utforma något som är lättare att göra. Till exempel, om du vill lektionen ditt matintag, gör det långsamt. Du kan få problem om du börjar hoppa över dina viktigaste måltider omedelbart. Din kropp kan reagera negativt på detta. Du kanske vill börja med att släppa vissa delar, kanske minska din ris servering av två koppar till bara en kopp. Eller, kan du släppa din soda intag och nöja dig med en fruktjuice och sedan bara vatten. Din plan bör tillåta dig att gradvis gå vidare till nästa steg. Det spelar ingen roll om den är långsam. Din belöning är mer meningsfullt när du äntligen får att nå din idealvikt.

Dessa tre tips är enkla men de kräver disciplin

Dessa tre tips är enkla men de kräver disciplin. Så, när du börjar att göra vissa framsteg, belöna dig själv då och då. Om du har tappat ett kilo eller två, njuta av en avkopplande musik för en timme eller gå till ett spa. Om du har lyckats minskat din ris intag, unna dig en film eller tillbringa längre tid med dina vänner.