E2h

Hur slå sommartid blues

Sommaren kan vara helt kul om det inte fanns något som heter sommartid blues. Du kanske vill njuta av stranden och solen och vara bekymmersfri allt du vill, men det är något med sommaren som verkar för att göra dig ner. Om du vill njuta av sommaren för alla sitt värde, lära sig att underlätta de sommartid blues bort. Här är några tips.

Hur slå sommartid blues. Kasta en house party.
Hur slå sommartid blues. Kasta en house party.

  • Kasta en house party. Kanske du har sommartid blues eftersom du har skilts från de viktigaste personerna i ditt liv. Om så är fallet, varför inte samla dina nära och kära och vänner och ha en fest? Sommaren trots allt är en av de bästa tiderna att festa och vara omgiven med särskilda personer. Du kan till exempel ha en grillfest på din bakgård. Gör en strand-liknande inställning genom att backa upp din bakgård med badbollar och sand. Eller om du vill kan du också ha en film fest. Rada upp kring tre DVD-filmer och se dem alla i följd. Förbered en mängd popcorn, nachos, chips och dip, läsk och fruktjuicer.
  • Överväga att gå till konstevenemang. Kanske har du gått upp på en massa konstevenemang under de föregående månaderna. Nu tar sommar som din möjlighet att närvara bara en konst händelse. Detta kan vara en ny upplevelse och en ny erfarenhet inte undgå att ta de blues away. Besök din lokala konstmuseum. Delta i ett kulturellt evenemang, en balett skäl, en teater produktion eller läsa poesi. Du har massor av alternativ faktiskt. I själva verket kan du njuta av att gå till en konst händelse, och innan du vet det, du registrerar dig för en händelse efter den andra.
  • Gå en lång promenad. Välj en plats där du kan bara gå och ta dig av dina vardagliga bekymmer. Det kan vara en lokal park, en vandring webbplats eller en avlägset ställe. Njuta av landskapet, andas frisk luft i, känna värmen från solen på din hud, och lasta av ditt sinne. Detta kan vara den enda tid på året när man kan vara ensam och återansluta med dig själv. När du kommer tillbaka till din vanliga rutin, inte bara är sommaren gått blues, är du också uppdateras och redo att ta på livet utmaningar.
  • Ta en semester. Detta bör inte nödvändigtvis vara en stor semester. Detta kan vara en två-dagars semester i dina farföräldrars hus i närmaste sommarstugan, eller vid sjön. Det viktiga är att du går till en plats du normalt inte besöker, vilket gör att du kan uppleva nya saker. Ta en anteckningsbok och en penna och skriva om de saker du upptäcker på denna plats. När du kommer hem, och alldeles särskilt när du känner sommaren blues sparkar in igen, läs denna tidskrift och ser tillbaka. Du kommer definitivt att hitta något som kommer att sätta ett leende på ditt ansikte.

Gör inte ge efter för blues

Gör inte ge efter för blues. När du känner att sommaren blues, omedelbart göra något som kan göra dig ockuperade och glad. Kom ihåg att sommaren är den tid bäst att ha kul, så göra det bästa av det.