E2h

Hur snabb detox fungerar

Detox eller avgiftning är processen att eliminera toxiner och skadliga ämnen ur kroppen. Avgiftning är en behandling som görs till missbrukare och människor som är beroende av droger och andra skadliga ämnen. Varje patient som kommer in i ett rehabiliteringsprogram genomgår avgiftning. Det normala avgiftning Förfarandet är svårt för patienten eftersom det finns abstinensbesvär som kommer med det. Ett alternativ till detta är den snabba detox.

Hur snabb detox fungerar. Traditionell avgiftning behandling.
Hur snabb detox fungerar. Traditionell avgiftning behandling.

Här är hur snabb detox fungerar:

  1. Traditionell avgiftning behandling - Den traditionella avgiftning behandling innebär att patienten får av drogerna abrupt. Uppkomsten av utsättningssymtom kan vara mer skadliga för patienten och begäret hos patienten därför att drogerna öka med tiden. Enligt vissa undersökningar, majoriteten av de människor som genomgår den traditionella detox behandling gå in återfall och börjar använda droger igen.
  2. Addiction behandlas med snabb detox - Rapid detox är ett alternativ till den traditionella detox behandling. Rapid detox fungerar på människor som är beroende av receptbelagda smärtstillande medel, heroin, Oxycontin, Suboxone, Vicodin, hydrocodone eller någon annan typ av opioid som patienten kan vara beroende.
  3. Den Waismann metoden - Den Waismann metoden är den metod som används mest i snabb detox. Det uppfanns av Dr Andre Waismann 1994 och har visat sig vara effektivt vid avgiftning processen. Den Waisman Metoden kallas också One Step Program eller ABNR (Accelerated Bensodiazepiner Neuroregulation).
  4. Hur behandlingen fungerar - The Waismann metoden sker i 5 till 7 dagar. På den första dagen, kommer patienten att screenas och utvärderas. Din vikt är tagen och din sjukdomshistoria omdömet. Om det finns pre-medicinering som behövs för patienten, ger de det på den första dagen. På den andra dagen, är detox behandling gjort. Du kommer att ges anestesi och opiat blockerare för att starta avgiftning processen. Under processen kommer du sova. Efter behandlingen kommer du att placeras i ICU för ett par dagar. Din kropp är redan fri från gifter vid denna punkt. Du villkoret kommer att övervakas och du kommer att släppas om du är tillräckligt stabila.
  5. Uppföljning - För människor som under gå på Waismann Method, måste du gå till sjukhuset för veckovis kontroll ups. Detta kommer att säkerställa att du mår bra efter ingreppet. Du kan sluta gå att kontrollera ups när läkaren är säker på att du är bra. Läkaren kan hjälpa dig med din diet eller vissa aktiviteter som du kan göra.
  6. Fördelar - En av fördelarna med att genomgå en snabb detox är att du inte kommer att kunna uppleva avgiftning processen när du är vaken. Den avgiftning process sker i ett par timmar snarare att flera veckor. Under dessa timmar, kommer du inte medveten så att du inte kommer ihåg att gå igenom avgiftning. Det finns andra belöningar som kommer med denna process.

Detta är hur snabb avgiftning fungerar

Detta är hur snabb avgiftning fungerar. Metoden är idealisk för människor som är starkt beroende av droger, men vet inte hur man ska sluta. Det är en effektiv metod för rengöring och befria kroppen från skadliga gifter. Inte en massa människor går igenom denna process eftersom det är mycket dyrt.