E2h

Hur snabbt bygga nummer bänkpress

Oavsett hur hårt du vill på din lyckliga stjärna

Oavsett hur hårt du vill på din lyckliga stjärna, kommer dina bänkpress nummer inte bygga upp på egen hand. Det fungerar helt enkelt inte på det sättet. Liksom alla andra bra saker i den här världen är en braggable bänkpress nummer definitivt hårt intjänade. Du måste verkligen arbeta hårt på det eftersom det inte kommer att mirakulöst ske över en natt. Det kommer säkert att innebära en hel del smärta i kroppen eftersom du måste villkoret din kropp för den extra belastning som du beskattar den. Det innebär att om du gör 300, bättre beredd på att bänken 400, 450, 500 eller mer! Men du behöver inte gå igenom alla dessa den hårda vägen. Du kan klara dig med lite hjälp med några tricks som gör ditt liv enklare.

Här är några sätt på vilka du kan snabbt bygga dina nummer bänkpress.

Hur snabbt bygga nummer bänkpress. Oavsett hur hårt du vill på din lyckliga stjärna.
Hur snabbt bygga nummer bänkpress. Oavsett hur hårt du vill på din lyckliga stjärna.

  • Värm upp. Om korrekt gjort, kan en bra uppvärmning göra stora underverk för dig och din bänkpress framgångar. Alltid börja din regim bänkpress med en bra uppvärmning. Det är i huvudsak som att säga till och förbereda musklerna för lasten som kommer att följa. Det stimulerar dina muskler och hjälpmedel i tillväxten av nya muskler som förbättrar och bygger din styrka. Dessutom minskar det risken för skada dig själv. Det kommer säkert att ha en betydande inverkan på din förmåga att lyfta tyngre vikter.
  • Gör armhävningar. Ett snabbt sätt att stärka dina armar, som är en del av muskeln som arbetar på bänkpress, är att göra armhävningar! Försök att inkludera den på din dagliga rutin och sedan långsamt öka repetitioner för att säkerställa att nya muskler byggs. Detta bör inte innebära några problem på din dagliga rutin eftersom du kan göra detta var som helst! Du behöver inte något annat än dig själv att göra armhävningar. Du kan göra detta hemma, på kontoret eller var du vill.
  • Rodd. Införliva rodd i din regim om den ännu inte ingår. Det räcker inte att ha starka armar om din rygg är svag. Rodd är viktigt eftersom det stärker ryggen. Och med en stark rygg för att stödja din ram, kommer dina bänkpress nummer går säkert upp.
  • Ät gott. Bränsle din kropp med en väl balanserad måltid. Detta kommer inte bara ge dig energi att gå igenom regimen, kommer det att ge dig också de viktiga mineraler och näringsämnen som kommer att bistå i muskel syntes. När allt, du är vad du äter.
  • Hydratet. Drick mycket vatten före, under och efter du bänkpress. Det är viktigt att du håller kroppen hydrerad alltid.
  • Sov gott. Efter en tröttsam träning, vila och ge din kropp tid att återhämta sig. När allt, du beskatta redan din kropp genom att bygga ditt nummer bänkpress och så du måste belöna det också. Det är bra att ha åtta timmars sömn varje dag eller så mycket som möjligt. Försök också att ställa din biologiska klocka genom att sova och vakna upp på regelbundna tider.
  • Öva. Allt detta kommer att gå till spillo om du inte tränar. Håll ditt fokus och ställ ögat i ditt mål att hålla din vilja näring.