E2h

Hur ställa frågor om webmd.com

WebMD.com har stadigt vunnit sin popularitet

WebMD.com har stadigt vunnit sin popularitet. Det har besökts av människor som du som behöver styras eller hjälp i ett antal medicinska frågor. Bortsett från det, upprätthåller webbplatsen även diskussionsforum där frågor och farhågor både av läkarkåren och medlemmar publiceras, behandlas, och träffade. Här är några tips på hur du effektivt kan ställa frågor om WebMD.com:

Hur ställa frågor om webmd.com. Om dina frågor är diagnostiska i naturen.
Hur ställa frågor om webmd.com. Om dina frågor är diagnostiska i naturen.

  • Om dina frågor är diagnostiska i naturen, inte förvänta sig att besvara den WebMD.com. Tänk på att WebMD.com är en webbplats. Det är inte avsett att erbjuda dig on-line undersökning. Rakt på sak uttryckt kan man inte förvänta WebMD.com att besvara dina specifika och personliga medicinska frågor. Det är verkligen orealistiskt. Om du vill få ett läkarutlåtande om dina symtom, kontakta en läkare.
  • Vem som helst kan svara på din fråga på WebMD.com. Detta är en tvådelad situation. Först kan du ha tur. Du kan få vad du behöver ganska snabbt. Svaret kan även komma från en läkare, läkare, eller specialist. Andra kan du vara olyckligt. Du kan bara få en dåraktig svar från någon som är ute efter att dra ett spratt. Eftersom "vem som helst" kan erbjuda ett svar på din fråga, vara mer försiktiga. Få ett andra utlåtande eller forskning mer. Inte bara lyssna till råd. Det kan skada dig.
  • WebMD.com är bra om din fråga är av allmän karaktär. Vad är några bra exempel på allmänna frågor? Du kanske vill ställa frågor som liknar dessa: "Vad är bäst för feber?" "Vad får jag bli av med akne?" "Är diabetes ärftligt?" "Hur vet jag om jag är gravid?" "Hur botar jag min tandvärk?" "Hur tappar jag vikt utan att utöva?"
  • Du kan höja den allmänna frågorna i anslagstavlor. Ta reda på vem svarade på era frågor. Du kan gynna de svar som de utsedda läkare. Du kan behöva väga svaren delas av de WebMD.com medlemmarna.
  • WebMD.com har goda styrelser för stödgrupper. Du kan lätt träffa WebMD.com medlemmar som har liknande sjukdomstillstånd som din. Du kan prata om din behandling planer. Du kan också diskutera med gruppmedlemmarna dina mediciner och dina andra medicinska alternativ. Medlemmar av en särskild stödgrupp se efter varandra. Du kan utveckla någon form av rapport eller relation med dem.
  • WebMD.com har massiva medicinska material. Du kan kolla in de många online-referenser på olika typer av sjukdomar och andra medicinska problem. Du kan också få användbar information om receptbelagda läkemedel. Allt du behöver göra är att jämföra och kontrastera de många material som du åtkomst för att få rätt medicinskt perspektiv.

Det finns regler som du måste följa när du postar dina frågor om WebMD.com. Naturligtvis måste du öppna ett WebMD.com personliga konto innan du får förmånen att delta i hemsidans forum. Om du verkligen känner sig sjuk, vänta inte för någon medicinsk rådgivning från WebMD.com. Gå till din läkare eller ringa 911 om det verkligen är en nödsituation.