E2h

Hur styrka / balans tåg på vew - do styrelser progression balans

Enkel styrka, balans och kondition övningar

Vew-Do har tillverkat den dynamiska balansen styrelse sedan 1990. Dynamisk balans utbildning styrelser att föraren att flytta styrelsen i alla riktningar över en stödpunkt kallas en sten. Eftersom förarens position skiftar ständigt över stödjepunkt, är styrelsen dynamisk.

Co-designade med Burton Snowboards som en enkel post snowboard träningsredskap för användning i Burtons lära sig att rida snowboard center är progression balansen tränare Vew-Do: s första statiska styrelse balansträning. Styrelsen är statisk eftersom den har en fast position över basen. Progressionen sport en konkav skateboard typ trä ridning däck kopplad till en svängbar kulled och aluminium bas under mitten av däcket.

Även om styrelsen är statisk över basen, tips den i allt vinkel och kan rotera 360 grader.

Steg 1

Balans övningar:

Tå kantning - Montera kortet i sidled med fötterna sprids kontakta styrelsen vid basen (spetsen) av skopan ändar. Hitta din centrum och balansera själv jämnt på bordet. Med armarna utsträckta åt sidan, böj knäna något och pekar tårna nere på bollar av dina fötter med foten och muskler fotled. Använda naveln som en markör, hålla din kärna centrerad över fötterna. Un-vikt bollar av dina fötter och föra kortet tillbaka till den ursprungliga positionen och upprepa.

Heel kantning - Montera ombord på samma sätt som du gjorde i tån kantning motion, men till häl kant du un-vikt bollar av dina fötter och överföra nedåtriktad kraft till hälarna. Släpp hälen kanten av FN-vägning för att få styrelsen till centrum och upprepa.

Hur styrka / balans tåg på vew - do styrelser progression balans. Styrketräning övningar.
Hur styrka / balans tåg på vew - do styrelser progression balans. Styrketräning övningar.

Framstegen omväxlande både tå och häl kantning övningar samtidigt, går från tå till häl och tillbaka igen.

När du får kläm på det, utföra både tå och häl kantning övningar en fot i taget.

Rotationer - Välj din mount, lateral, sicksack eller en fot. Rotera överkroppen från sida till sida på höfterna. Detta kommer att träna överkroppen för att hålla rätt axeln under fysiska aktiviteter där vrida och vända krävs.

Steg 2

Styrketräning övningar: Styrka tåg med fria vikter eller band motstånd.

Knäböj - Montera kortet i sidled med fötterna på bordet utanför axelbredd vid spetsen av skopan ändar. Använda kettlebells eller hantlar utför en knäböj. Håll upp huvudet, ryggen rak och höfterna i.

Utfall - Montera kortet vertikalt med en fot framåt och det andra bakåt vid spetsen av skopan ändar. Utför utfall med kettlebells eller hantlar och sedan växla fotlägen att arbeta på samma muskler i båda benen.

För att utföra knäböj eller utfall med motstånd band, loop ett band under Progression är aluminium bas och sedan justera ditt grepp för varje hand på banden att få önskad spänning för övningarna.

Steg 3

Fitness & cardio övningar: Låt oss klump kroppsvikt övningar som armhävningar i fitness kategori.

Enkel styrka, balans och kondition övningar. Fitness & cardio övningar.
Enkel styrka, balans och kondition övningar. Fitness & cardio övningar.

Push-ups - Placera händerna på bordet om axelbrett och utföra en push-up.

Plyometric utbildning - Använda kortet som en statisk obstruktion, snabbt hoppa över styrelsen och tillbaka. Har hoppar både vertikalt och horisontellt. Öka intensiteten genom att justera varaktigheten och hastigheten.

Sumos (lateral teeter) - Montera kortet som om du ska göra knäböj. Med böjda knän, vagga styrelsen från sida till sida som en gungbräda genom att växelvis viktning och un-vägning vänster och höger ben. Helt enkelt höja hastigheten för att öka intensiteten.

Daffys (vertikal Teeter) - Montera kortet som om du ska göra utfall. Med böjda knän, rock styrelsen fram och tillbaka som en gungbräda genom att växelvis viktning och un-vägning framåt och bakben. Växla benställningar och upprepa. Höj hastigheten för att öka intensiteten.

Steg 4

Sport specifik balansträning: Beroende på sporten, anpassa övningarna balansträning med hjälp av utrustning som används i din valda idrott. Börja fånga, kasta, slå och fotarbete på tavlan. Här är en kort lista av sportutrustning.

  • Lacrosse pinnar
  • Stavhopp stolpar
  • Bollar, fladdermöss och handskar
  • Hockeyklubbor

Den enda begränsningen för balans, styrka och kondition träning är din fantasi.


Utöver de allmänna hälsofördelar, många tränare, utbildare, idrottsmän och sjukgymnaster införliva nu någon form av balansträning med olika plan av rörelse i sina allmänna utbildningen rutiner.

Du kan köpa Vew göra ombord progression balans vid Vew göra webbplatsen .