E2h

Hur tonen armar med hjälp av maskiner skulderpress

Traditionellt

Traditionellt, toning och utöva dina olika vapen innebär bokstavlig fysiskt krävande aktivitet som du faktiskt gör för att lyfta tunga föremål såsom hantlar och stora skivstänger. Men dessa tunga föremål är en smula lite farligt, särskilt eftersom det är lösa föremål som inte är knutna till någon fysisk struktur. Ett grepp för löst kan orsaka två 15-pound hantlar att halka och rasar, skada fötterna i processen. En liten felbedömning kan göra en laddad skivstång fastnar i halsen när du försöker utföra en bänkpress.

Genom åren

Genom åren, erkände sportvetenskapsmän småningom detta problem. Och på grund av detta har olika träningsmaskiner utvecklas. Skulderpress maskiner utvecklats speciellt för toning armarna.

Skulderpress maskiner baserade på den militära bänkpress

Hur tonen armar med hjälp av maskiner skulderpress. Sitt ordentligt och slappna av.
Hur tonen armar med hjälp av maskiner skulderpress. Sitt ordentligt och slappna av.

Skulderpress maskiner baserade på den militära bänkpress. I en bänkpress, sitter en person ner på en bänk och sedan väcker en skivstång upp och ner. Vad är annorlunda med maskinen är att den effektivt eliminerar behovet av en verklig skivstång, som du helt enkelt upp ett styre som är ansluten till justerbara viktade plattor.

Shoulder pressmaskiner ser skrämmande i början

Shoulder pressmaskiner ser skrämmande i början, eftersom de kombinerar mycket enkla maskiner och vikter i en enda maskin. Men när du får veta hur man använder dessa maskiner kan du använda dem för att tona dina armar genom olika övningar. Här är några riktlinjer för hur du kan tona dina armar använder maskinen axeln pressen. Läs på.

  • Välj vikter. Som vad jag har sagt, styret fäst vägda plattor. Du kan lägga till eller dra ifrån plattor beroende på dina önskemål och kunskapsnivå. Prova att uppskatta vilken vikt som du kan bära, och spärren på antalet plattor som motsvarar denna vikt. Om det är för tungt eller för lätt, kan du alltid justera. Se till att du har låst plattorna ordentligt för att förhindra halka.
  • Sitt ordentligt och slappna av. Sitt ner på sätet av maskinen, direkt under baren. Justera sätet så att maskorna är på samma höjd som med örat. Se också till att du ordentligt kan plantera fötterna på fotstödet av maskinen. Detta kommer att hindra dig från att glida bort från sätet.
  • Höj armarna och nå för styret. Med palmer upp och armbågar på 90 grader, nå för styret och ta tag i handtagen.
  • Lyft dessa vikter. När du håller styret skjuter upp att lyfta vikter medan du andas i processen. Noggrant kontrollera dina rörelser, och sakta föra vikter ner medan andas. För maximal toning, tillåter inte plattorna för att nå stapeln, och omedelbart trycka uppåt när de närmar sig stapeln.
  • Upprepa. Gör denna övning i 20 repetitioner i taget, med snabba pauser mellan upprepningar. De raster är viktiga så att du inte skulle anstränga musklerna för mycket.


Om du religiöst gå till gymmet och alltid använda maskinerna skulderpress i varje gång du tränar, du har tonade armar på nolltid. Se bara till att du ökar din vikt när du framsteg för att säkerställa muskeltillväxt. Lycka.