E2h

Hur tonen bröstmusklerna med vattenlevande övningar

Vissa människor tycker att det är roligare att göra upphör i poolen än att göra armhävningar och arbetar löpbandet i gymmet. Om du är en av dem som har en affinitet till vatten, då kan du dra nytta av det och tonen bröstet muskler medan du gör några enkla men effektiva övningar i poolen. Det finns många vattenlevande övningar som isolerar och tonen bröstmusklerna. Detta kommer att vara mycket bekvämt, särskilt om du bor nära ett klubbhus där det finns tillgång till en pool eller bara om någon poolen runt kvarteret av varierande djup. Här är några pool övningar som du kan göra för att tona dina bröstmusklerna:

  • Du bör göra denna övning i den del av poolen med vatten nivå som är bröst-djup. Först placera armarna längs sidorna. Detta är startpositionen. Sedan sakta men bestämt upp armarna framåt. Gör detta tills armarna är på axelhöjd. Gå tillbaka till utgångsläget. Upprepa dessa steg tio gånger för att slutföra ett set. Du kan prova att göra tre uppsättningar per dag som en del av din träning. Den extra motstånd i vattnet kommer tonen dina bröstmuskler ännu mer. Dessutom, om du vill lägga till mer motstånd, kan du använda motstånd handskar eller skivstänger motstånd medan du gör denna rutin.
  • Denna rutin bör ske i en pool med bröst-djupt vatten. För att starta, utfall foten framåt med böjda knän. Din andra foten bakom bör vara raka. Sätt armarna i en rak position vid sidorna i brösthöjd. Detta är startpositionen. Samtidigt armarna raka, långsamt men bestämt dra den framför bröstet. Gör detta tills du kan hålla händerna ihop. Återvänd tillbaka till utgångsläget och samtidigt hålla armarna raka. Gör så här för tio gånger för att slutföra en hel uppsättning. Försök att göra tre uppsättningar av denna rutin för att slutföra din träning. Om du känner för arbetet växer mindre och mindre, kan du lägga till mer motstånd med resistens hantlar eller handskar.
  • Gå till bröstet djupa delen av poolen. Ställ fötterna axelbrett isär från varandra. Placera armarna precis under axelhöjd. Detta bör göra din armbågar pekar på sidorna. Detta är startpositionen. Sakta men säkert, tryck händerna borta från kroppen. Gör detta tills armarna är fullt utsträckta framför dig. Se till att armarna är på samma nivå hela tiden. Dra armarna bakåt till utgångsläget och samtidigt hålla den på samma nivå. Har stegen igen och upprepa tio gånger för att slutföra ett set. Tre uppsättningar av denna rutin bör läggas till din träning. Använd motstånd hantlar eller handskar för att lägga till mer motstånd.
  • Den sista rutin är ganska enkelt. Stå i bröstet djupa delen av poolen och utöka dina armar helt på sidorna. Detta är startpositionen. Sedan böjer armbågarna för att dra armarna mot bröstet tills du kan röra dina axlar som om du kramar dig själv. Återgå till utgångsläget och sedan göra de rutinmässiga tio gånger för att slutföra ett set. Komplett tre uppsättningar av denna rutin.


Dessa rutiner fungerar inte om du inte gör dem regelbundet

Hur tonen bröstmusklerna med vattenlevande övningar. Du bör göra denna övning i den del av poolen med vatten nivå som är bröst-djup.
Hur tonen bröstmusklerna med vattenlevande övningar. Du bör göra denna övning i den del av poolen med vatten nivå som är bröst-djup.

Dessa rutiner fungerar inte om du inte gör dem regelbundet. Göra täta besök till poolen och arbeta bröstet muskler. Du kan ställa in veckodagar att göra detta så att du har regelbundna träningspass scheman.