E2h

Hur trampa vatten för Aqua fitness träning

Gör övningar i poolen är ett enklare sätt att hålla sig i form och frisk utan alltför mycket stress sätts på leder och muskler i vissa delar av kroppen. Aqua fitness träning är bra för att bränna fett och toning musklerna med hjälp av naturliga motstånd från vattnet. Det är bra att de människor som tycker att det är för stressigt att utföra lite motion rörelser på land. Vattnets bärighet hjälper människor att röra sig jämnare och utföra svåra övningar med lätthet. Aqua fitness pass är allomfattande. Dessa pass ingår hjärt övningar, träning för att hålla din muskel flexibilitet, uthållighet och styrka. Ett av de snabbaste sätten att bränna fett är genom att lära sig trampa vatten under en aqua fitness träning. Det är en aerob träning som syftar till att stärka musklerna i dig övre och nedre kroppen.

Hur trampa vatten för aqua fitness träning. Öva trampar vatten i den grunda delen av bassängen.
Hur trampa vatten för aqua fitness träning. Öva trampar vatten i den grunda delen av bassängen.

  1. Öva trampar vatten i den grunda delen av bassängen. Sträck armarna ut till sidorna med underarmarna lätt böjda från armbågarna. Hålla en rak överkropp läge när du flyttar våra ben i en sax sparka rörelse flyttar benen bakåt och framåt som om du gör stora framsteg. Håll rörelse vätskan medan du flyttar dina armar tillsammans mot din framsida och sedan skära vattnet att flytta armarna till sidorna.
  2. Dina händer bör uppfylla framför vår kropp med öppna handflator tillsammans, sedan vrida händerna så på baksidan av dina händer är vända mot varandra. Sprid dina händer och armar tills armarna är i linje med dina axlar. Vänd händerna så att handflatorna nu står inför fram och föra dem nära varandra. Upprepa denna rörelse i flytande repetitioner tidsinställda med din benrörelser.
  3. Sträva efter att hålla kroppen rak och magen och magen böjd medan du utför trampar övningen.
  4. Bo i den grunda delen av poolen tills du är mer självsäker. Håll knäna böjda medan du är i den grunda änden så att dina fötter inte kommer att beröra golvet i poolen. Flytta till en mellersta delen av poolen som du fortsätter att få förtroende så att du kan sträcka på benen mer och samtidigt ha säkerheten att utvidga benen att nå poolen golvet när du tröttnar.
  5. Flytta till djupare delen av din pool när du är mycket säker på att du kan köra trampade motion samtidigt hålla huvudet ovanför vattenytan. Gör trampade övning för 20 minuter. Upprepa ungefär två eller tre gånger mer eller tills du känner dig trött.
  6. Öka graden av resistens genom att endast använda benen för att hålla huvudet ovanför vattenytan. Böj armarna vid armbågarna och hålla underarmarna ovanför vattenytan, dina underarmar i axelhöjd. Öva tills du kan hålla sig upprätt i vattnet i flera minuter.

Regelbunden motion kommer att säkerställa att du har en friskare och montör kropp. Aqua fitness träning motionerar enklare och roligare och gör att du kan träna längre utan att känna onödig stress. Trampar vatten är bara en av de former av vatten aerobic övningar som säkerställer att alla delar av din kropp får lika mycket träning.