E2h

Hur träna medan man reser i ett fordon

Att åka på en lång road trip kan vara roligt men utmattande

Att åka på en lång road trip kan vara roligt men utmattande. Om du går till gymmet eller springa på en regelbunden basis, kan en resa gör du missar din träning rutin. Du kan dock hitta enkla sätt att utöva medan man reser i ett fordon för att fortsätta på din väg till fitness. Kolla in tipsen nedan för att ta reda på hur.

  1. Bär lätta kläder under resan om vädret tillåter. Det kommer att göra dig mer bekväm och du kan enkelt göra lite stretching om att bära en sådan.
  2. Se till att packa ett par hantlar eller lätta hantlar. Detta kommer praktiskt när det finns ett stopp under enheten. Om du var en passagerare då det skulle vara ganska lätt för dig att göra några lätta lyft. Bara curl hantlar upp att hålla dem i handflatorna går mot bröstet. Detta kan göras sittande och kan även göras medan du är i en konversation. Om du var föraren så skulle det vara bäst att bära hantlar så länge det inte stör din körning. Tänk säkerheten först innan träningen under ett stopp.
  3. Gör några hals övningar. Luta huvudet åt vänster nära axeln, rotera framåt, höger och bakåt. Detta kommer att ge din nacke lite stretching för att undvika stela nackskada.
  4. Träna dina armar genom att nå upp din vänstra armar når för höger armbåge. Placera din högra underarm på baksidan av huvudet. Håll denna position i några sekunder och sedan göra samma sak på vänster armar.
  5. Stoppa magen i ett par sekunder och släpp sedan. Detta kommer att träna magmusklerna och dra åt den. Om det görs upprepade gånger, kan det göra magen smalare. Se bara till att du andas rätt. Andas in när du drar in naveln och andas ut när du släpper åtstramning.
  6. Skinkorna kan få lite motion också. Sitt rakt och dra åt skinkorna i några sekunder och släpp sedan. Du kan också luta lite åt vänster, dra din vänstra skinkorna och räkna till åtta. Luta åt höger, dra din högra skinkorna, räkna till åtta och sedan släppa.
  7. Sitter under en längre tid kan orsaka djup ventrombos eller blodpropp som är farligt, så se till att du har ben och rörelser fotled. Rotera din vrist i en cirkulär rörelse åt vänster och höger. Lyft foten några inches upp till vänster och sedan höger som om du vandrar. Bara gör det långsamt och det kommer att se blodet rusar upp och ner dina ådror.
  8. Ta med knäna mot bröstet om du har tillräckligt med utrymme i fordonet. Krama dem nära bröstet, håll i åtta punkter och släpp sedan. Upprepa.

Vem säger att du inte kan hålla formen under resa

Hur träna medan man reser i ett fordon. Se till att packa ett par hantlar eller lätta hantlar.
Hur träna medan man reser i ett fordon. Se till att packa ett par hantlar eller lätta hantlar.

Vem säger att du inte kan hålla formen när du reser? Du kan bevisa att de har fel genom att följa tipsen ovan. Dessa är bara några sätt där du kan utöva medan ridning en bil. Se bara till att om du kör du inte äventyrar din och din passagerares säkerhet.