E2h

Hur tugga Gingko löv

Medicinska studier visar att Gingko bladextraktet kan behandla en hel del hälsoproblem och sjukdomar som astma och bronkit. Nuförtiden är Gingko bladextraktet också tros ha potential att ta itu med demens, multipel skleros, och hudproblem. Det är därför gingko bladextrakt görs till te. Men medan du kan dricka Gingko te att dra nytta av trädets medicinska effekter, serverar te ofta bara en del av bladextrakt är styrka. För att få full nytta av gingko bladextrakt kan du tugga bladet själv. Här är hur man gör det.

Hur tugga gingko löv. Undvika att dricka för mycket vatten innan tugga gingko löv.
Hur tugga gingko löv. Undvika att dricka för mycket vatten innan tugga gingko löv.

  1. Undvika att dricka för mycket vatten innan tugga Gingko löv. Detta är för att hålla dig från att känna uppsvälld. Gingko blad är något bitter, och om du känner dig uppsvälld, är det svårare för dig att hantera den bittra smaken. Om värre kommer till värsta fall kan du sluta kasta upp löv.
  2. Få några nypor Gingko löv. Några nypor är en bra början, men om du tror att du inte kan hantera detta belopp, kan en nypa tjäna dig väl. Regeln här är att bara få ett belopp som du kan hantera, särskilt om det är första gången att tugga Gingko löv. Om du gör det varje dag, kommer du naturligtvis vänja sig vid smaken och kan öka mängden minst varannan dag. Kom ihåg att aldrig överväldiga dig själv med en stor mängd, annars kanske du inte gillar att tugga Gingko löv någonsin igen.
  3. Tugga Gingko med salt eller socker. Eftersom Gingko är bitter, kan du balansera smaken genom att ha lite salt eller socker. Detta kommer att göra Gingko lite drägligare. Ta mer salt eller socker om du vill helt jämna ut smaken. Efter några dagar kan du minska gradvis mängden tills du kan tolerera bitterhet utan stöd.
  4. Tugga Gingko väl. Se till att noggrant tugga Gingko att ta ut sin olja. Chew minst 30 sekunder.
  5. Spotta Gingko ut. När du vet att du redan har extraherat sin olja, spyr Gingko ut. Sedan dricka mycket vatten för att tvätta bort den bittra smaken. Kassera den tuggas Gingko.
  6. Tugga Gingko minst en gång om dagen. Beroende på din smak, kan du tugga Gingko löv gång eller flera gånger om dagen. Det är bra att tugga flera gånger om dagen är att du kan bryta ditt mål dagliga intaget i små mängder under hela dagen.

Observera att Gingko bladextraktet kan ge vissa biverkningar

Observera att Gingko bladextraktet kan ge vissa biverkningar, som huvudvärk, yrsel, orolig mage och diarré. Du kan sluta använda om biverkningar förvärras eller om allergiska reaktioner utvecklas. För att förhindra att ogynnsam incident, är det bäst att rådgöra med din läkare innan du tar Gingko löv. Detta är särskilt viktigt om du tar receptbelagda läkemedel. Även om studier om upprättandet av eventuella reaktioner av receptbelagda läkemedel till gingko bladextraktet pågår fortfarande, är det klokt att inte ta dem. Gingko är ett effektivt gammal naturläkemedel, men du bör konsumera den noga.