E2h

Hur undviker cameltoe

Om du någonsin har upplevt en cameltoe

Om du någonsin har upplevt en cameltoe, då vet du att det är en pinsam situation att vara i. Ifall du inte vet vad en cameltoe är, är en cameltoe en situation där kvinnan blygdläppar blir ganska synlig genom kläderna som hon bär och bär formen eller likhet med framfoten på en kamel, därav uttrycket cameltoe. Trots att upprätthålla en mycket modern look kan vara givande, måste du se till att ditt val av kläder och kläder är en som inte tillåter dig att bli en källa till löje, är ett exempel på en sådan situation har en cameltoe.

Lyckligtvis för dig, det finns vissa steg som du kan vidta för att säkerställa att du någonsin undvika upplever en cameltoe. Följ bara dessa enkla tips och du bör kunna göra just det.

Hur undviker cameltoe. Undvik åtsittande kläder.
Hur undviker cameltoe. Undvik åtsittande kläder.

  1. Undvik åtsittande kläder. Bära åtsittande kläder är en säker eld sätt att få en cameltoe. Cameltoes händer oftast när en kvinna blygdläppar trycks på för hårt på de kläder som hon bär. Åtsittande kläder, särskilt de som har ett mycket tunt tyg och mjuk konsistens, kommer att göra just det. Lösa eller inte alltför åtsittande kläder bidra till att minska risken för cameltoe bildas, så försök att plocka eller bära kläder som inte är alltför bromsande, speciellt i dina nedre regioner.
  2. Undvik svaga tyger. Bära kläder som har svaga tyger, särskilt de som sitter tätt, t.ex. leggings och spandex, är en säker eld sätt att få en cameltoe. Eftersom dessa typer av material inte erbjuder en riktig skikt av beläggningen, kommer en kvinnas labia majora få skisseras lätt, varigenom en cameltoe. Bär kläder som har fibrer som inte är alltför svaga eller smal för att ge dig ett lager som täcker den förhindrar bildningen av cameltoes.
  3. Bär underkläder. Cameltoes bildas lättare om du inte bär någon underkläder eftersom det inte finns något lager av täcker separera dina åtsittande kläder från dina nedre regioner. För att undvika cameltoes, se till att du bär underkläder under dina åtsittande kläder. Försök att välja underkläder som har en hög inseam också, så att du inte upplever cameltoes alltför ofta.
  4. Manuell borttagning cameltoe. När du upplever cameltoes när du bär åtsittande kläder, kan du undvika pinsamheter, eller åtminstone begränsa risken för att det händer, genom att helt enkelt ta bort cameltoe med tummen och pekfingret. Allt du behöver göra är att dra tyget eller innersöm från dragkedjan eller skrevet på dina kläder ner. Att göra detta hjälper till att lindra en del av den täthet som du kan ha drabbats på grund av de bromsande kläder som du bär. Du kan även hantera att dölja cameltoe genom att helt enkelt dra ner jeansen så att byxorna sitter bara på höfterna istället för midjan, vilket ger ditt skrevet mer plats och utrymme.
  5. Var kreativ. Om allt annat misslyckas, kan du prova att helt enkelt dölja din cameltoe genom att binda din jacka eller tröja runt midjan och låt ärmarna på din jacka eller tröja hänga över ditt skrev område.

Dessa är bara några av de saker som du kan göra för att undvika cameltoes någonsin händer till dig. Att kunna göra detta kommer att rädda dig från pinsamma stunder.