E2h

Hur utöva innan ett bröllop

Grattis är i ordning

Grattis är i ordning. Du ska gifta! Snart kommer du att promenera ner i gången, rakt av kärlek till ditt liv och redo att sätta en ring på den. Den lyckligaste dagen i ditt liv är på horisonten och du är förmodligen glada och glada som du kan möjligen vara. Men frågan är kan du passa in dina kläder?

Det bröllopsklänning du älskar och betalat så mycket för börjar bli hårdare än den ring som du kommer att vara sportsliga för resten av ditt liv. Dåliga nyheter: din man-till-vara känner det också - den snäva squeeze runt midjan som är, inte hans finger. Det är en brud värsta mardröm: hon sätta på några pounds.

Hur utöva innan ett bröllop. Gå, kör inte bil.
Hur utöva innan ett bröllop. Gå, kör inte bil.

Frukta inte älskare! Det finns en väg ut ur dessa feta byxor. Även om din stora dag närmar sig med stormsteg och matleverantör fick menyn fel och florist trodde du ville petunior i stället för rosor, har du fortfarande tid att sprida dessa hemska extra pounds.

1

1. Gå, kör inte bil. Du har förmodligen många, många ärenden att utföra-ett möte med prästen, fotografen, hotellet, etc. chanser, du kommer att bli överallt. Varför inte dike föraren och gå dit du måste gå. Denna tidlösa kardiovaskulär träning kommer att drabba två flugor i en smäll.

2. Stanna passform, Wii Fit. Du kan träna rutinmässigt, även under den kaotiska tid att planera bröllopet. Men ägnar sig åt någon idrottslig verksamhet riskerar skada. Det kan hända. Du kan vrickning en fotled jogging eller stam A vikter muskel lyft. Om det finns tillräckligt med tid innan bröllopet är skadan bara en liten bula i vägen. Gå och träna, det är värt risken.

Inom en månad efter bröllopet men kanske du vill vara lite mer försiktig. När allt skulle du inte vara gå ner i gången i kryckor rätt? Det är när de investerar i ett Nintendo Wii är en bra idé. Wii: s unika gameplay och spel gör den denna unika spelkonsol som faktiskt får dig att förlora mer vikt spelar saken istället få det. Med titlar som Wii Sports och Wii Fit kan du få en fullständig träningspass hemma i ditt eget vardagsrum eller sovrum därmed minska risken för skador.

Grattis är i ordning. Stanna passform, wii fit.
Grattis är i ordning. Stanna passform, wii fit.

3. Genom par. Om du ska utöva, vet du vad du ska göra? Få din partner att träna med dig. Han kommer att vara den perfekta kompis för att ta en lång med och du kan använda den som en trevlig paus från alla hektiska bröllop preparat. Arbeta ut parvis kan du fokusera på att utöva bättre. Han kan hålla dig i schack när du börjar förlora intresset och passionen. Och det ger kvalitet ner tid med din soon-to-be make medan förlora vikt i processen. Det är en no-brainer.

Ja, saker och ting vara galen just nu med ditt bröllop kommer upp. En större midjemått bör inte spårar ur det i detta skede i spelet och det kommer inte. Du kan enkelt och effektivt ändå göra något åt ​​det och din klänning ska passa perfekt igen.