E2h

Hur väljer mellan olika typer av träningsbänk

Om du är intresserad av vikt bänkar eller kanske planerar att köpa en

Om du är intresserad av vikt bänkar eller kanske planerar att köpa en, säkert du skulle vilja använda den under en längre tid. Det innebär att du ska vara säker på vilken en att köpa och vilken som är lämplig för dig. Att känna till olika typer av träningsbänk hjälper dig att avgöra vilken en att köpa. Utformningen av vikt bänkar skiljer sig inte så mycket mellan olika märken. De har oftast en vadderad kartong, vilket är bekvämt för dig att göra olika övningar sittande, liggande eller gränsöverskridande på den. Ibland denna styrelse kan fastställas eller kan ha en justerbar del. Det beror på den andra utrustningen som den är associerad med. När det är fast, kan det vara horisontell eller lutande. Lutande bänkar har ibland skarpa vinklar att tona vissa muskler. Det kan också fastställas i ett hopfällt läge. Träningsbänk kan också ha en eller flera justerbara delar som kraftigt beroende av dess funktioner. Träningsbänkar är utformade för olika övningar och annan uppsättning människor.

Här är några av de vikt bänkar som kan passa din bekvämlighet och utbildning:

Hur väljer mellan olika typer av träningsbänk. Om du är intresserad av vikt bänkar eller kanske planerar att köpa en.
Hur väljer mellan olika typer av träningsbänk. Om du är intresserad av vikt bänkar eller kanske planerar att köpa en.

  1. Motion Bench. Detta är det enklaste, men den mest mångsidiga. Det är oftast en platt bänk där du kan göra en mängd olika övningar såsom hantel rader, buk arbete och pressar bänk. Lite motion bänkar också benägna såsom de som Yukon.
  2. Preacher Curl Bench. Utbildare brukar rekommendera Preacher lockar. Denna typ av träning hjälper dina biceps muskler att bygga upp. Att göra dessa lockar till det här träningspasset bänken kommer att bidra till att fylla i utrymmet mellan de nedre biceps och armbågen. Det kommer att öka storlek, styrka och definition av dina biceps. Flera modeller finns tillgängliga Body Solid, Yukon, Maxicam, Phoenix, etc.
  3. Buken Hantelbänk. Detta är idealiskt för crunches, höjningar ben, pressar bänk och hantel rader. Övningar oftast till det här träningspasset bänken skärpa din nedre magmuskler. Crunches och höjningar ben vanligtvis blandas för att få en fullständig utveckling av dina magmuskler. Exempel på denna typ av träningsbänk är modeller av ikonen, Body Solid, uthållighet, Maximus, etc.
  4. OS Bench. Detta rekommenderas för avancerade fitnessentusiaster. Den har extra stoppning och flera stationer för olika övningar. Detta kommer att bidra till att öka din personliga prestation om du är en idrottsman. Denna typ av träningsbänk passar även för dig om du är en seriös tyngdlyftare. Det finns också olympiska Squat Combo Träningsbänkar som används för lutning press, bänkpress, knäböj, lockar ben och tillägg ben. Det finns olika modeller av Marcy, NordicTrack, Power Systems, Quantum, Yukon, etc.

Träningsbänkar vanligen åtföljs av en vikt uppsättning och bar

Träningsbänkar vanligen åtföljs av en vikt uppsättning och bar. Det finns också en hel del märken att välja på när det kommer till viktskivor. Vanligtvis måste du välja mellan standard och de olympiska plattorna beroende på arbetsbelastningen som du planerar. Det är ganska dyrt så du måste vara säker på att det kommer att pågå.

Det är bra att ha en vikt bänk om du vill ha nya övningar

Det är bra att ha en vikt bänk om du vill ha nya övningar. Bortsett från att de är bekvämare än golvet, kan du också göra olika rörelser övningar på ett säkert sätt med dem. Bara vara säker på att köpa en bänk som fungerar bäst för dig.