E2h

Hur vet jag om du har hyperlactation syndrom

När antingen med en baby eller planerar att skaffa barn och amning

När antingen med en baby eller planerar att skaffa barn och amning, är det bra att veta exakt vad de goda och dåliga sidorna av amning är. Om en kvinna vet vad som väntar i amning, kan en kvinna minimera sina chanser att uppleva svårigheter i processen. Amning ofta ses som en naturlig, enkel och billigt sätt att mata en bebis, men samtidigt början är alltid den verkliga utmaningen grund att anpassa sig till en kroppens egen process för att producera bröstmjölk.

Ett av de gemensamma villkor en kvinna kan stöta på och under amning är ett tillstånd som kallas hyperlactation syndrom.

Vad är hyperlactation syndrom?

Hyperlactation syndrom är ett tillstånd som drabbar kvinnor ammar. Tillståndet orsakas av överaktiv mjölkproducerande körtlar. Varje kvinna i genomsnitt har mellan 100.000 och 300.000 mjölkproducerande körtlar. Den vetenskapliga uppfattningen är att kvinnor som utförs av hyperlactation är kvinnor som sträcker upp runt 200.000 till 300.000 mjölkproducerande körtlar i brösten.

Hur berätta om du har hyperlactation?

Hur vet jag om du har hyperlactation syndrom. Vad är hyperlactation syndrom?
Hur vet jag om du har hyperlactation syndrom. Vad är hyperlactation syndrom?

Hyperlactation är en kropps problem med över-producera mjölk vid amning, och det vanligaste tecknet är när ett bröst över utsläpp mjölk under amning. Bebisar som visar några gas problem och ständigt spottar upp mjölk och förlora mjölk under amning kan vara det första tecknet på att du kan ha hyperlactation syndrom.

Ett annat tecken är genom bröstet aktivitet när du inte ammar. Några exempel på bröst beteende med hyperlactation syndrom är över besprutning mjölk, läcker mjölk mer än normalt, vakna upp indränkt i bröstmjölk, och blockerade kanaler.

Det finns också ytterligare biverkningar av hyperlactation syndrom, men dessa biverkningar tenderar att vara separata problem och förhållanden som kan orsakas av hyperlactation. Några av dessa symtom är blockerade kanaler, bröst abscess, oförmåga att frigöra mjölk och bröst känner öm och full.

Det sista sättet att identifiera är genom att klargöra orsakerna till hyperlactation syndrom och se om du faller under någon av dessa kategorier. Några av de viktigaste orsakerna är dålig dränering tekniker, dålig utfodring scheman, inte helt dränering en bröst innan du byter till nästa, och sista orsaken skulle vara över-dränering bröst.

När antingen med en baby eller planerar att skaffa barn och amning. Hur berätta om du har hyperlactation?
När antingen med en baby eller planerar att skaffa barn och amning. Hur berätta om du har hyperlactation?

Hur kan hyperlactation förebyggas?

Effektiviteten hos varje teknik för att hjälpa hyperlactation varierar mellan människor, detta beror på att hyperlactation kan orsakas av många olika problem, bland annat helt enkelt överaktiva körtlar. Men några av de tips som hjälper hantera hyperlactation tills du kan rådgöra med en läkare är att hålla brösten ordentligt dränerade under matning och efter. Till exempel om du ammar och du glömmer att helt tömma ett bröst innan du placerar ditt barn över till det andra bröstet, se till att arbeta bröstmjölk på egen hand efter att förhindra engorging bröst.

Också alltid ihåg att inte över-release bröstmjölk. Mängden bröstmjölk du kommer att förse ändringar med barnets behov. Betydelse om du tillbringar en vecka full släppa mjölk från brösten varannan timme, kommer din kropp att börja lätt producera två hela bröst mjölk varannan timme, så försiktighet bör vidtas för att förhindra överfyllning brösten.