E2h

Hur vet nackdelarna med piller bröstförstoring

Definitionen av skönhet har utvecklats under åren

Definitionen av skönhet har utvecklats under åren. Idag omfattar det slät hud, långa ben, sexiga kurvor och naturligtvis, stora bröst. Många kvinnor upplever att ha dessa fysiska attribut ökar deras självförtroende och ger dem möjlighet att se vackrare i något de bär, speciellt om de har storleken på brösten som lockar den manliga befolkningen. På tv, filmer, internet, tidningar och andra medier, är kvinnor som har större bröst uppfattas vara mer önskvärt.

Den kommersiella definitionen av skönhet gjorde en mycket positiv inverkan på dagens kvinnor, har så att många blir obekväma, missnöjda och osäkra med sin bygga, storlek och totala utseende. Följaktligen, ett stort antal kvinnor opereras bröstförstoring bara för att uppnå det utseende de vill, oavsett kostnaden och hälsorisker. Men det finns massor av kvinnor som är rädda för att genomgå ingrepp och inte har ekonomiska möjligheter att gå igenom en. Av dessa skäl har så många bröstförstoring lösningar dykt upp på marknaden, allt från piller, krämer, tandkött, och flytande formler till växtbaserade eller naturliga mediciner. Populära bröstförstoring varumärken är Breast Actives, Breast Success, Zoft och Breast Gain Plus, som garanterar tillväxt resultat och noll biverkningar.

Även om dessa bröst tillväxt piller verkar ett praktiskt alternativ till kirurgisk augmentation, bör du vara medveten om att även de fysiska eller växtbaserade läkemedel har biverkningar. Följande är några av de välkända nackdelarna med att ta piller bröstförstoring.

  1. Medan östrogen är ett viktigt hormon och komponent i piller bröstförstoring, har också negativa effekter. Vissa bröstförstoring piller har höga doser av östrogen, vilket kan öka risken för gallblåsa sjukdom och olika cancerformer, såsom cancer i livmoderslemhinnan, livmoder cancer och livmoderhalscancer. Det är inte tillrådligt att ta bröst piller om din familj har en stark historia av dessa typer av cancer.
  2. Kvinnor som tar piller bröstförstoring på regelbunden basis har märkt vissa menstruella förändringar, bland annat premenstruellt syndrom, cykla och förändringar period.
  3. Långvarig användning av piller bröstförstoring kan främja blod-koagulation, högt blodtryck, levercancer eller levertumörer.
  4. Hudirritation, rodnad, utslag och andra typer av allergi samt svullna vrister och ben kan upplevas när man tar piller bröstförstoring för en längre tid.
  5. Bröstförstoring piller kan störa andra mediciner du tar, så du måste ha din läkare informerad om dina bröst piller.
  6. Andra biverkningar av att ta bröst piller är aptitlöshet, förändringar i vikt, migrän, lätt yrsel, illamående, kräkningar, magkramper, och även depression.

Hur vet nackdelarna med piller bröstförstoring. Medan östrogen är ett viktigt hormon och komponent i piller bröstförstoring.
Hur vet nackdelarna med piller bröstförstoring. Medan östrogen är ett viktigt hormon och komponent i piller bröstförstoring.

Kom ihåg att alltid rådgöra med din läkare innan du tar några produkter bröstförstoring. Oavsett om du tar piller eller bröst krämer utvidgningen som du bara måste ansöka på huden, är det bäst att informera din läkare för att undvika onödiga effekter som kan leda till allvarlig sjukdom eller komplikationer. Läs etiketterna innan du använder dem och följ anvisningarna. Ta inte mer än vad som rekommenderas för att uppnå ett snabbt resultat.