E2h

Kylbehandling maskiner och apparater

Kylbehandling även känd som kryoterapi anses vara en av de äldsta och enklaste metoderna för att lindra smärta. Idag kan några av de vanligaste tillämpningarna av en sådan enkel men effektiv behandling finns i baby bitringar, väskor is för att behandla muskler öm under en match eller enkla administration av kall kompress när någon har feber.

Kylbehandling fungerar genom begreppet värmeväxling i kroppen. När någon blir skadad, blir kroppens blodkärl skadas och cellerna dör på grund av förlust av syre. Blåmärken och svullnad direkt komma härnäst. Tillämpa något kallt till såret saktar ner metabolismen av cellerna i ett försök att få syre och minska cellskador och uppbyggnad. När nervändarna blir bedövade av den kalla temperaturen kan hjärnan inte upptäcka smärtsignaler så sätt minska skadelidande medan kylbehandling är på plats.

Kylbehandling maskiner och apparater. Ossur - företaget utvecklade theracool kylterapi system med en integrerad pump för att hålla det svalare vattenhalten under en längre tid medan påskynda förfarandet värmeöverföring.
Kylbehandling maskiner och apparater. Ossur - företaget utvecklade theracool kylterapi system med en integrerad pump för att hålla det svalare vattenhalten under en längre tid medan påskynda förfarandet värmeöverföring.

Med dagens robusta vetenskap har kylbehandling maskiner och anordningar vunnit allmän attraktion och användning. Faktum är att hälso-och sjukvårdsinrättningar använder nu dessa kalla terapianordningar till stöd i wellness av sina patienter. Här är några tillgängliga online resurser för att komma igång:

  • Ossur - Företaget utvecklade Theracool Kylterapi System med en integrerad pump för att hålla det svalare vattenhalten under en längre tid medan påskynda förfarandet värmeöverföring. Webbplatsen innehåller relevant information om den här produkten och information om de många tillämpningar av kylbehandling. Du kan besöka Ossur online på ossur.com för mer information.
  • Arc4life - Med en kombination av varma och kalla terapi, erbjuder Arc4life olika terapi maskiner och apparater för att passa dina behov. Dess webbplats inte bara sälja företagets produkter men även säljer kylbehandling sig genom en enorm databas med tillgänglig information om betydelsen av en sådan behandling. Det erbjuder sina online-tittare kataloger, hjälp Vanliga frågor, forum och omdömen både för att hålla dig väl informerad. Logga in på arc4life.com för en chans att se sina kalla terapi lösningar.
  • Kall - Förstå mängden obehag man känner när smärta, utvecklade kall kalla One ® Kall kompressionsbehandling Ice Wrap att revolutionera hur kalla kompresser administreras. Deras kall Therapy Wraps är ergonomiskt utformade för att passa alla kroppstyper samtidigt effektivt driver den kalla djupt in drabbade områden för att snabbt lindra smärta. Den kan användas på nästan alla kroppsdelar som är mottagliga för muskelsmärtor och skador. Besök coldone.com att få en glimt av det kalla en kall Wraps Therapy Ice.
  • Cincinnati Sub-Zero Medical - Oavsett om du behöver en fungerande kylbehandling enhet för hemmabruk eller för din klinik eller sjukhus, CSZ Medical sortiment av kylbehandling maskiner är ett säkert sätt att gå. CSZ Medical har ett stort antal alternativ att överväga, inklusive den bästsäljande el Cool II och den bärbara kylbehandling enhet, kylbehandling Pads Temp och elektroderna ImmobilICE. För att veta mer om vad de har att erbjuda, ta en titt cszmedical.com .