E2h

Medicinska fördelar: har tillräckligt med täckning

Medicinsk försäkring fortsätter att vara en av de sökt mer efter förmåner i landet idag. Med fler och fler människor att ge efter för hälsoproblem i dessa dagar, de anställda har ofta att betrakta tillståndet i deras täckning både på lång sikt och på kort sikt. Frågan kvarstår alltid dock om huruvida eller inte du har tillräckligt med sjukförsäkring, om du inte du kan fångas omedvetna i händelse av en medicinsk nödsituation. Här är några saker att tänka på när man bedömer tillståndet av din sjukförsäkring.

När vi säger att en person är underinsured

När vi säger att en person är underinsured, vilket innebär att personen inte har tillräckligt med sjukersättningar, är den huvudsakliga definitionen när en person har att punga ut mellan fem till tio procent av sin inkomst på out-of-pocket sjukvårdskostnader. Lägg till denna siffra de extra avgifter som egenavgifter och höga självrisker, och du kommer att hitta dig själv som den del av arbetskraften som räknas som underinsured. Med ekonomin är som den är i dessa dagar, kan detta vara en mycket traumatisk situation att vara i.

Medicinska fördelar: har tillräckligt med täckning. När vi säger att en person är underinsured.
Medicinska fördelar: har tillräckligt med täckning. När vi säger att en person är underinsured.

Om du verkligen räknas som en av de underinsured anställda i landet, det finns vissa åtgärder du kan vidta för att försäkra att du inte faller offer för höga sjukvårdskostnader. Det första du kan tänka på är co-pay lättnad. Co-pay lättnad är ett system där vissa grupper ge direkt ekonomiskt stöd till personer som är underinsured. Naturligtvis har man fortfarande att kvalificera sig för co-pay lättnad, något som du kan själv ta reda på genom att ringa ett journummer och besvara ett antal frågor för att se om du kan utnyttja co-pay lättnad. Du kan också anmäla online till gagn - bara vara säker på att ditt personnummer är klar. Din läkare leverantör måste kunna anmäla dig till co-pay relief samt i för att du ska utnyttja förmånen.

Du kan också prova att kolla in den Healthwell stiftelsen att få ytterligare medicinsk hjälp. Den Healthwell Foundation är en ideell organisation som syftar till att ge stöd och mediciner för kvalificerade inskrivna. Den Healthwell Stiftelsen kan ge medicinsk hjälp och co-betalning lättnad, liksom coinsurance för receptbelagda läkemedel, hälsa försäkringspremier och övriga avdrag. Det finns också vissa vårdkostnader som stiftelsen kan täcka, förutsatt att du uppfyller kraven för dessa förmåner. Försök att besöka Healthwell Foundations hemsida för mer specifik information.

Patient Incorporated Services är ytterligare en av dessa organisationer som erbjuder ekonomiskt stöd till patienter som lider av ett antal medicinska tillstånd, såsom astma. Programmet erbjuder ekonomiskt stöd till över dussin olika kroniska sjukdomstillstånd, och har funnits i över tjugo år nu. Patient Incorporated Services har samarbetat med 150 andra också, och arbetar hand i hand med myndigheter för att ge fler fördelar för kvalificerade och behövande patienter.

Medicinska fördelar: har tillräckligt med täckning.
Medicinska fördelar: har tillräckligt med täckning.

Det finns ett stort antal andra alternativ som du kan överväga om du nu vet att du är underinsured. Försök forska efter fler källor på nätet och du kommer definitivt att hitta ytterligare sjukvårdalternativ för underinsured.