E2h

Öka ämnesomsättningen naturligt med vitaminer och kosttillskott

Läs om fördelarna med grönt te och mer

God näring, fukt och motion är viktiga för en hälsosam metabolism. Med en daglig multivitamin-och / eller mineraler tillägg kan bidra till att uppfylla de dagliga näringsbehov och bidra till att upprätthålla din energi medan systemet anpassar sig till konsumera mindre kalorier. Men mer tillspetsat, har vissa tillägg visat särskild förmåga att öka ämnesomsättningen. Till exempel, är kalcium behövs för benhälsa och har visat fördelar för att hjälpa till att bibehålla vikten.

I denna artikel diskuterar vi tre steg där utvalda kosttillskott för att lägga till din dagliga diet för att få din ämnesomsättning i växeln snabbt och enkelt. Så här öka ämnesomsättningen naturligt.

Öka ämnesomsättningen naturligt med vitaminer och kosttillskott. Lägg grönt te till din diet.
Öka ämnesomsättningen naturligt med vitaminer och kosttillskott. Lägg grönt te till din diet.

  1. Lägg grönt te till din diet. Människor har känt till fördelarna med grönt te för åldrar. Grönt te ökar också din ämnesomsättning på ett par olika sätt. Först kommer ersätta grönt te för kaffe hindra kroppen från att producera extra insulin. Insulin saktar din ämnesomsättning och tillägger att extra vikt på magen och runt mitten. Det andra, grönt te tricks din kropp att tro att det är fullt. Tredje accelererar det cellfunktion, vilket snabbar upp din ämnesomsättning. Dr Nicholas Perricone av Yale University, mer känd för sin Perricone hudvård linje och anti-aging bok anges på Oprah år 2004 att bara enkel förändring att ersätta din morgon kopp kaffe med en kopp grönt te skulle leda till att du förlorar tio pounds i sex veckor. Hur kan du förlora så mycket vikt på ett säkert? Den medicinska resonemang enligt en studie publicerad i European Journal of Clinical Nutrition (december 1999) säger: "Grönt te har termogena egenskaper och främjar fettförbränning utöver det förklaras av dess koffeinhalt sig." I lekmannatermer, hjälper grönt te bränna fett. Tanke på alla dess fördelar för ditt hjärta och hud och allmänna hälsa, gör grönt te till ett mycket enkelt sätt att få fart din ämnesomsättning.

    Det är lätt tillgänglig. Om du inte gillar smaken av grönt te, vissa resurser för kvalitet smaksatta teer har Adagio Teas och Stash te som presenterar smaker som jordgubb, tiramisu, persika, choklad och Pina Colada, ta bort den bittra smaken. Grönt te finns även i ett vitamintillskott form både i ett piller och i en koncentrerad vätska droppform. Resurser inkluderar Dr Brandts vatten booster gröna teer (inklusive Lo-han, vilket minskar socker cravings) och Pure uppfinningar Te sjunker liksom varumärken lagra produceras av Vitamin Shoppe och GNC. Grönt te vitamintillskott görs av företag som Natrol och Naturens Bounty.

  2. Lägg naturliga kosttillskott som ökar aktiviteten muskelvävnad. Det andra sättet att öka din ämnesomsättning via kosttillskott är användningen av vitaminer som hjälper utvecklingen av muskler. Två kosttillskott innehåller DMAE och konjugerad linolsyra (CLA), som båda ökar muskelvävnad utan steroider. DMAE medför ökade energinivåer. Psykologi Magazine (2001) säger att genom att komplettera med DMAE och samtidigt bedriva muskelbyggande aktivitet kan användaren märker "kortare återhämtning tider och förbättrad kondition. DMAE spelar också en roll i muskelsammandragningar (genom att vara en prekursor till ACh). " Två välrenommerade företag som säljer DMAE har TwinLabs och Vitamin Shoppe. CLA Studier har visat en kroppsfett-sänkande effekt. Vissa studier tyder på att CLA kan ha en tendens att öka mager kroppsmassa. Muskler bränner mer kalorier än fett, så ju högre förhållandet mellan muskel steg upp din ämnesomsättning exponentiellt. Ju mer muskler du har, desto mer kalorier du bränner, även när du är i vila.

    DMAE och CLA är också populär som skönhet och hudton förbättrar vitaminer, så dessa ofta dyra kosttillskott. Däremot kan du hitta dessa billigare på GNC och märken som naturen har gjort, Naturens Bounty och Natrol.

  3. Använd tillskott antioxidant vitamin för att maximera dina muskler kapacitet kalorier bränner. Det tredje sättet att öka din ämnesomsättning är att hjälpa musklerna med antioxidanter. Friska muskler bränner mest kalorier, även när vid vila. Vitamin C och E är kraftfulla antioxidanter som hjälper till att bekämpa fria radikaler och skyddar cellerna i musklerna. Avlägsnandet av avfallet från dina celler innebär att din kropp kan fungera mer effektivt och åstadkomma mer, samt känna sig mindre trög. B-vitaminer är också viktigt att stödja ämnesomsättningen och hjälpa till med energiproduktion, så att du inte tar slut under diet. Kanske en av de mest kraftfulla antioxidanter som är lätt tillgängliga är alfaliponsyra. Dr Bruce Ames, professor vid University of California i Berkeley säger att medan produktionen av energi i mitokondrierna i dina celler är mycket effektiv, bromsar mindre inslag av ineffektivitet som frigör fria radikaler ner din ämnesomsättning. För att bekämpa detta, Dr Ames par Alfaliponsyra med acetyl-L-karnitin. Medan denna kombination är att bekämpa effekterna av åldrande, fördelarna visat i denna parning visar stora fördelar med att använda alfaliponsyra som en del av metabola öka regim. Alfaliponsyra är tillgänglig från naturen Made-talet, GNC, och en mängd varumärken som finns tillgängliga på ditt lokala apotek.

Läs om fördelarna med grönt te och mer. Lägg naturliga kosttillskott som ökar aktiviteten muskelvävnad.
Läs om fördelarna med grönt te och mer. Lägg naturliga kosttillskott som ökar aktiviteten muskelvävnad.

Dessa sätt att öka ämnesomsättningen alla leda till naturlig viktminskning. Kom ihåg att gå ner i vikt tar tid och kan inte rusade. Lycka.