E2h

Så att hålla sig pigga och friska på en budget

Många människor registrera dig med dyra gym hoppas att engagera sig kondition, bara att avskräckas från att vara omgiven med muskulösa motion buffs och arbete och tid det tar bara för att komma dit. Andra har att göra med snäva budgetar i denna ekonomi och överväga utöva en icke-essentiell lyx. Vad dessa budget-medvetna fitness hoppfulla misslyckas med att tänka på är att bristen på motion kan bli dyrare på lång sikt, eftersom den framtida kostnaden för medicinen kommer långt överträffar alla besparingar som görs i dag på bekostnad av hälsan. Lyckligtvis finns det många sätt att hålla sig i form och hålla sig friska utan att behöva ta till dyra tränade.

  1. Jogga gratis runt en park eller ditt närområde. En park är en utmärkt plats att göra hjärt rutiner, från en snabb sprint till bara gå i en timme. Vad mer, betalar staden för underhåll av grönska. Fundera ett område säkert för jogging när du hittar mer än ett par joggare runt. En extra bonus är ute efter kuperade fläckar med massor av trappor och ramper, det extra besväret att trotsa gravitationen kommer att göra en stor skillnad i din träning.
  2. Använd dans maskiner vid arcade. Motion behöver inte vara tråkigt, video arcade på köpcentret oftast har Dance Dance Revolution eller liknande träna enheter som ger massor av kul medan du arbetar upp en svett. Vad mer kan du använda maskinen så mycket som din budget tillåter.
  3. Promenera eller cykla i stället för att köra till dina ärenden. Istället för att slösa bränsle genom körning, kan de flesta ärenden som tappa post eller gå till närbutik göras genom att helt enkelt gå. Och genom att använda kollektivtrafik, kan du använda vikbara cyklar för att ta sig runt på stadsnivå avstånd. Slutligen, ta stegen i din kontorsbyggnad i stället för ridning hissen.
  4. Det är dags att gå ner lasterna. Säg adjö till skräpmat. Kasta ut cigaretten vana. Inte bara är dessa saker ohälsosamt, men de kostar en hel del. Så mumsa på en morot, det är inte bara hälsosam kost, men den fyller tomrummet i munnen av dessa kista naglar.
  5. Leta efter använt träningsutrustning. Det är inte förvånande att många begagnade maskiner knappast används, det är därför de lata ägare säljer det. Skanna annonser på nätet eller på din tidning för en hel del, men se till att undersöka varan först innan du betalar.
  6. Maximera dina inköp på bondens marknad. Organiska marknader är en super plats att köpa bekämpningsmedel och kemiska-fria produkter. Ett knep för att få rabatter är att prata med säljarna. Några av dem är bara månader från certifieringen ännu har tränat ekologiska tekniker för år. Resultatet är billigare produkter med samma fördelar.
  7. Ägna all din fukt till vatten. Från och med nu, hoppa på saft och läsk, och göra vatten din flytande kompis. En teknik för att ignorera den platta smaken är att sätta vatten kanna i frysen tills iskristaller börjar bildas. Iskallt vatten kommer delvis bedöva tungan medan du dricker, så dina smaklökar kommer inte att fungera lika bra.

Så att hålla sig pigga och friska på en budget. Jogga gratis runt en park eller ditt närområde.
Så att hålla sig pigga och friska på en budget. Jogga gratis runt en park eller ditt närområde.

Hälsofrågor är ett måste i en ålder av skrivbordet jobb och soffa underhållning. Lycka till!