E2h

Så att hålla sig till din diet över helgdagar

Oavsett om det är semesterperioden eller semester kommer upp

Oavsett om det är semesterperioden eller semester kommer upp, ser vi alla fram emot fester och evenemang vi ska deltar, och naturligtvis den mat vi ska äta. Äta är förmodligen en av de bästa delarna av en samling. Men det betyder inte att när du vill följa några kost tips, kommer du dämpa julstämning. Här är några enkla tips som du kan ha nytta av.

Så att hålla sig till din diet över helgdagar. Börja med ett specifikt mål.
Så att hålla sig till din diet över helgdagar. Börja med ett specifikt mål.

  1. Börja med ett specifikt mål. För att få i zonen, ha en realistisk och konkret mål i sikte. Det kan vara något som behålla din nuvarande vikt istället för som syftar till viktminskning tips, vilket är nästan omöjligt att uppnå under semestern. Fråga dig själv frågor som "Kan denna typ av kost hjälpa mig?" och göra en bedömning. Att ha ett specifikt mål håller dig fokusera på vad du vill uppnå och är redan ett stort steg som hjälper dig att följa de nödvändiga fitness tips.
  2. Aldrig hoppa över måltider. Vissa människor tenderar att tro att om de hoppar över en måltid innan en stor händelse eller fest, skulle måltid som de äter på festen redan står för måltiden som de hoppade och även för efterföljande måltider efter det. Vissa människor tror även att om de hoppar över måltider, kan de spara utrymme för vad det är de får att äta på festen. Detta är fel. Om du hoppar över måltider, du är mer benägna att känna sig så hungrig, tenderar du att äta mer. Så för att undvika hetsätning, fortsätta äta på ditt vanliga schema. Ännu bättre, äta ett litet mellanmål innan de lämnar. På så sätt, när du kommer till festen, kommer du att känna fortfarande full från din sista måltid och avskräckas att äta mer.
  3. Undersökning festen. Ibland när man ser en extravagant buffé som framför dig, är det frestande att bokstavligen gräva i. Men du måste alltid komma ihåg att utöva kontroll och måttfullhet. När du känner inte frestad att få ett prov på nästan varje maträtt framför dig, stanna upp en stund. Steg tillbaka och kartlägga festen innan dig. Mentalt väljer vilka du verkligen vill äta. Du kan välja dessa rätter och delikatesser som du bara får äta kanske en eller två gånger om året och hoppa dem som du verkligen inte gillar, inte ens de som du får att äta mer regelbundet. På så sätt vet du vilka som ska komma från bordet. Det är bättre att begränsa sig till de rätter du verkligen gillar istället för att ta delar av allt och öser dem på din tallrik.
  4. Ät och drick med måtta. Mindre är mer. Efter kartläggning vad du vill äta, är det bättre att ta bara vad du kan hantera istället för att ta stora portioner och sedan ha resterna på tallriken. När det gäller drycker är det bättre att gå för vatten eller alkoholfria sådana. Om du dricker alkohol, begränsa den till ett glas eller två (speciellt om du ska köra hem efteråt) och följa upp det med icke-alkoholhaltiga drycker i mellan. Dessutom, om du gör din egen mat eller äta ute, gå lätt på beslag.
  5. Flytta runt och vara aktiv. Detta slår trycka på gym gör intensiva pass efter semestern, gå på snabba dieter och dieter krasch, eller efter alla typer av motion tips, hemligheter, etc. Inte bara laze efter att ha ätit. Engagera dig själv. Ta upp en konversation med någon när hon gick och njuta av drinkar, införliva spel i fester och sammankomster, eller delta i gruppaktiviteter - något som gör att du kan flytta runt en hel del.