E2h

Så att massera din flickvän

Massage är något som flickor och kvinnor betraktar som njutbara stunder och något som de ständigt vill ta emot. Vissa försöker få sin partner att göra detta, men det andra könet brukar inte vill eller inte vet hur man ska till att börja med.

Det är i huvudsak mycket enkelt, men eftersom att ge en massage, det verkligen inte finns några regler att följa i rutinen massage. Bara läsa följande tips och förslag för att ge din flickvän den bästa massagen hon kan få och du kan även sluta med en trevlig upplevelse själv efteråt.

Så att massera din flickvän. Skapa en avkopplande, lugnande atmosfär för din massage.
Så att massera din flickvän. Skapa en avkopplande, lugnande atmosfär för din massage.

  1. Skapa en avkopplande, lugnande atmosfär för din massage. Det är bäst att dämpa belysningen. Du kan också lysa upp ljus över hela rummet. Du kan även gå ett steg längre och strö rosenblad över hela rummets golv och även på sängen. Spela mjuk, romantisk musik i bakgrunden, även. Låt henne känna sig avslappnad och bekväm.
  2. Förbered din flickvän lotion och massageoljor (hon kommer sannolikt egna någon av dessa) och placera dem på ett litet bord inom räckhåll från där du kommer att stå. De oljor och krämer kommer att bidra till avslappnande och lugnande din flickväns hud och det kommer också att hjälpa när du manövrera hela din flickväns kropp.
  3. Be din flickvän att välja vilken massageolja eller lotion hon vill att du ska använda. Applicera en riklig mängd av detta till palmer i handen och gnugga tillsammans för att skapa tillräckligt med värme. Sedan gnugga handflatorna på din flickväns rygg medan hon ligger ner på magen. Fråga din flickvän om trycket du sätter på ryggen är tillräckligt eller om du behöver lägga till fler. Börja massera hennes rygg med långsamma, fasta drag. Flytta från ryggen till axlarna och sedan till hennes ryggslut. Att massera detta område ryggen, är det bäst att använda tummarna. När du är klar massera hennes rygg, täcka området med ett blad.
  4. Nu Massera din flickväns armar. Pressa och gnugga armarna lätt men var noga med att inte för mycket tryck som arm muskler kan bara ta så mycket. När du är klar massera armarna, flytta till händer och fingrar. För att göra detta på ett effektivt sätt, sätta tummen på hennes handflata och dina fyra fingrar bör vara på baksidan av handen. Gnid tummen i cirkelrörelser på hennes handflata. Håll sedan alla hennes fingrar med alla dina fem och börja genom att klämma försiktigt men börjar vid basen av sitt finger tills du når toppen.
  5. När du är klar med armarna, börja massera hennes lår och ben. Också massera hennes inre lår. Massera som du gjorde med armarna, bara krama med mer tryck denna gång.
  6. Den sista delen av den kropp som skall masseras vara fötterna. Massera musklerna i fötterna och tårna - behandla dem som du gjorde fingrarna. Lägg till mer lotion när massera fötterna eftersom det ofta är den torraste delen av kroppen.

Efter hennes massage

Efter hennes massage, låt din flickvän vila i några minuter. Du kan göra detta till en regelbunden rutin, som kan hjälpa henne de-stress från problem i skolan eller på arbetsplatsen. Du kan både ens gå med på att återgälda, med att du är på den mottagande änden av massage.