E2h

Så att sätta realistiska mål viktminskning

Gå ner i vikt är ett mål som är en lista över saker att uträtta med människor som vill starta ett hälsosammare livsstil. Gå ner i vikt bör dock ske under överinseende av vårdpersonal för att garantera säkerheten för att gå igenom denna process.

Vilka är de åtgärder som krävs för att sätta upp realistiska mål viktminskning?

Så att sätta realistiska mål viktminskning. Rådgör med en läkare innan man beslutar att gå ner i vikt.
Så att sätta realistiska mål viktminskning. Rådgör med en läkare innan man beslutar att gå ner i vikt.

  1. Rådgör med en läkare innan man beslutar att gå ner i vikt. Gå ner i vikt är ett mål som folk vill uppnå. Detta är en strävan som kräver övervakning av vårdpersonal så att den person som försöker gå ner i vikt är på rätt spår. Att ha några hälsoproblem senare i processen skulle kunna undvikas när det görs på rätt sätt.
  2. Sätt upp realistiska mål viktminskning inom en realistisk tidsplan. Ställa realistiska mål viktminskning inom en realistisk tidsplan kommer att göra viktminskning lättare. Att försöka förlora 50 pounds i en månad är inte ett realistiskt mål.
  3. Skriv ner de steg du behöver göra för att nå ditt mål. Skriv ner en plan med allt du behöver för att göra som den mängd och typ av mat att äta och träningsprogram som ska göras. Den skriftliga planen kan delas i dagliga, veckovisa eller varannan vecka scheman, beroende på din handlingsplan.
  4. Ha en visuell påminnelse om dina mål. Stick dessa visuella påminnelser om dina mål på kylskåpsdörren, på din journal, och på ställen där de lätt kan ses. Att påminnas om att du är i färd med att försöka uppnå en vikt mål förlust programmet kommer att inspirera dig att göra de nödvändiga steg du behöver.
  5. Försök inte att pressa dig själv för hårt för att uppnå dina mål. Håll dig till ditt program och inte försöka påskynda processen för att uppnå dina mål viktminskning genom att pressa sig själv för hårt. Detta kan resultera i brist på ytterligare motivation.
  6. Belöna dig själv när du har uppnått någon viktminskning, men små kan vara. Belöningar kan vara i form av en spa-behandling eller en ny bok, eller vad skulle få dig att må bättre genom att vara närmare ditt mål.
  7. Ha en tyngd kompis förlust program. Med en vikt kompis förlust programmet kommer att inspirera dig både när du går igenom processen att förlora vikt. Du har också en kompis som förstår vad du går igenom.

Efter viktminskning mål har uppnåtts

Efter viktminskning mål har uppnåtts, se till att upprätthålla den nuvarande vikt så att du inte kommer att gå igenom processen igen. Oavsett viktminskning program du har gått igenom, bör du komma ihåg att öva processen efter den önskade vikten har uppnåtts. Hålla upp med den dagliga matintag och fysisk kondition program du gick igenom i hög grad kommer att hjälpa dig i underhåll av viktminskning.

Du bör komma ihåg att förlora vikt handlar inte bara om att kasta dessa överskjutande pounds. Gå ner i vikt handlar också om att kunna ta hand om din hälsa och inte riskera att bli sjuk i processen för att uppnå de mål viktminskning. Gå ner i vikt på rätt sätt kommer inte bara få dig att se bättre, kommer det också göra att du mår bättre.