E2h

Så för att lindra obehag av migrän utan medicin

Baserat på statistik

Baserat på statistik, är mer än 26 miljoner européer lider av migrän. På grund av detta, de farmaceutiska företagen genererar en stor vinst på mediciner för att förebygga och behandla migrän. Dock är konstant användning av syntetiska mediciner för att lindra migrän obehag inte tillrådligt alls eftersom det utgör ett hot mot hälsan. Onekligen kan användningen av syntetiska läkemedel orsaka flera biverkningar eller kan bilda en vana när den används under en lång tid. Så om du är inkluderade i de ovan nämnda statistiken, bör du lära dig olika sätt att lindra din migrän utan att ta något läkemedel.

Så för att lindra obehag av migrän utan medicin. Ta reda på vilka mellan de kalla eller varma förpackningar fungerar för att lindra din migrän.
Så för att lindra obehag av migrän utan medicin. Ta reda på vilka mellan de kalla eller varma förpackningar fungerar för att lindra din migrän.

Det finns, naturligtvis, flera åtgärder du kan använda för att lindra din migrän strax innan du når efter en flaska medicin. Här är tipsen för att fungera som dina guider:

  1. Ta reda på vilka mellan de kalla eller varma förpackningar fungerar för att lindra din migrän. I vissa fall kan det vara svårt att avgöra vilka mellan de två är mer användbart för att lindra dina obehag och smärta genom att känna att ingen av dem verkligen fungerar. Om detta är ditt fall, försök att använda varmt pack för en kort tid. Om det verkar vara ineffektiv, försök att använda kall pack efter. Trots detta, kommer du säkert att kunna bestämma en som är mer kompetent att hjälpa dig lindra ditt tillstånd.
  2. Ge dig själv lite vila om dina migränanfall. Ta en rabatt från ditt arbete eller skola om din migrän är till synes döda dig. Genom att ligga ner för lite tid att vila, kommer din migrän blir mer uthärdlig. Men om du fortfarande står eller sitter, kan smärta som orsakas av din migrän förvärra bara så att du kommer att ha en mer intensiv smärta att uthärda. Så det är bättre att ta sängläge för att minska olidlig smärta och tryck samband med den gemensamma migrän.
  3. Begränsa din exponering för visuell och ljud stimulans när det är möjligt. Om du lider av en migrän, kommer ljus och ljud är ofta en plåga för dig. Så gör det till en vana att stänga av belysningen i rummet medan du vilar. Tysta rum från ljudet av TV eller någon musik spelar. Berätta för dina medlemmar i hushållet att iaktta tystnaden inne i huset medan du återhämtar sig från attacker av migrän.
  4. Använd eterisk olja av lavendel som hjälper dig att lindra din migrän. Lavendel är sammansatt av avslappnande egenskaper som kan hjälpa dig att slappna av spända muskler i huvudet och halsen. För att bespara dig från smärtsamma attacker av migrän, bör du kunna identifiera dess möjliga start för att hjälpa dig att få rätt botemedel för att använda. Det är också bra att få ett hem massage för att lindra smärta som orsakas av din migrän.

Men se till att först rådgöra med din läkare när du använder andra läkemedel för att lindra din migrän. Denna läkare kan hjälpa dig att avgöra rätt alternativ komplettera eller behandling metod du kan använda. Genom att gripa rätt botemedel för dig, kommer du minska definitivt risken för att utsätta dig för de eventuella effekterna av de mediciner du tar för att behandla din migrän.