E2h

Så passa på motion varje dag

Om du vill ha en frisk och längre livslängd

Om du vill ha en frisk och längre liv, är det viktigt att du införliva motion i din dagliga rutin. Gör ett åtagande till dig själv genom att träna varje dag. Det spelar ingen roll vilken tid, så länge du får det gjort. Att göra det som en vana skulle ge dig en hel del fördelar. Detta kan lindra din stress kan göra dig en glad person (på grund av utsläpp av en massa endorfiner när de utövar), och kan göra att du ser tio gånger yngre och sexigare. Det kan också frigöra toxiner och andra skadliga kemikalier i kroppen som kan orsaka cancer och andra sjukdomar. Antingen du är upptagen på jobbet eller bara en stay-at-home mamma, kan du alltid träna i ditt schema. Här är hur.

Så passa på motion varje dag. Börja göra en tidig morgon jogga.
Så passa på motion varje dag. Börja göra en tidig morgon jogga.

  1. Börja göra en tidig morgon jogga. Direkt efter att du vaknar upp varje dag, bära dina gummi skor och svettningar och börja jogga din väg in till den tidiga solen. Detta är en uppfriskande och okomplicerat sätt att inkludera din motion i din dagliga rutin. Istället för att sova i ytterligare femton minuter, varför inte vakna upp och använda som snooze tid att köra och ha kul! Ta dig tid att lukta den friska morgonluften. Detta är verkligen ett underbart sätt att vakna dessa sömniga muskler upp. Du kan även göra detta med din hund om du har en. Om du inte är en morgon person, det är okej. Du kan bara göra detta efter kontorstid eller under din lunchrast. Målet är, kör minst femton till trettio minuter om dagen.
  2. Om du är alltid på jobbet, kan du klättra upp för trapporna istället för att använda den gamla goda hissen. Du kan även ta sig tid att tilldela trettio minuter av din tid per dag för att klättra upp och ner i trapphuset. Detta är en stor cardio och steg (för bullar och lår) träning. Du behöver inte bekymra dig om var och när du kan göra ditt arbete ut! Det är så lätt och bekvämt att göra. Du kommer säkert att ha någon anledning alls att inte inkludera detta i ditt dagliga liv.
  3. Stretch så mycket du kan var du än är. Denna övning kan släppa spänningen byggnaden genom dina muskler lindra stress och hjälpa dig att slappna av. Detta kan också göra dig mer flexibel och kan förbättra blodcirkulationen. Ta tio minuter av din tid varje morgon, under lunchen och sen eftermiddag för att bara vika dessa armar, ben, nacke, händer, fötter och rygg. Sträck det så långt du kan tills du känner att dina muskler kontrakt. Detta kommer att göra ett bra trettio minuters motion varje dag.

Där har du det

Där har ni det. Om du verkligen vill träna, kan du alltid hitta tid att klämma in den till ditt fullspäckade schema. Bara se till att du gör detta konsekvent och regelbundet. Låt inte din lättja övervinna dig. Träning kan göra dig avsluta alla laster som du har till exempel röka eller dricka lättare. Detta kommer att ta dig bort en massa saker därmed, vilket ger dig en lugn och riktigt avkopplande tid. Nu vad du väntar på? Följ dessa mycket effektiva tips och du kommer definitivt att känna och se resultaten i en vecka. Lycka till och glöm inte att ha kul!