E2h

Starta träningsprogram med hopp rep - träning tips

Kom i form med dessa hjärt rutiner

Även om det kan få dig att tänka på din barndom, kan en enkel hopprep vara ett mycket användbart fitness verktyg som hjälper dig gå ner i vikt eller komma i form. Det är mycket enkelt att lära sig hur man startar ett hopp program rep övning eftersom det innebär minimal utrustning (det hopprep är allt du behöver). Och på bara 10 minuter kan du bränna någonstans 100 till 160 kalorier med denna prisvärda del av gymutrustning. En annan fördel är att det är lätt att resa med.

När du tränar, behöver du bara fortsätta med en viss rörelse i 1-2 minuter för att få fördelarna av det. Ändra din stil och din hopprep träning kommer att hålla saker intressant, liksom utmana din kropp och själ. Så när du har en bra grepp om ditt saldo kan du prova följande åtgärder för att hålla din träning utmanande. Det bästa sättet att prova en ny rörelse är utan repet först. När du har ett grepp om rörelserna, greppa repet och ge det ett försök.

Starta träningsprogram med hopp rep - träning tips. Figur åtta: detta är en rolig övning.
Starta träningsprogram med hopp rep - träning tips. Figur åtta: detta är en rolig övning.

Hoppa rep övningar
Här är sex motion tips och sätt att hoppa rep att variera din träning rutin:

  • Figur Åtta: Detta är en rolig övning. Stå rakt upp med fötterna axelbrett isär, ta tag i hopprep handtag med båda händerna framför kroppen. Spåra en sidledes åtta går från höger axel till vänster höft, sedan vänster axel till höger höft. Flytta din vikt från höger till vänster fot när du flyttar dina armar över din kropp.
  • Side Swing: Håll handtagen tillsammans i ena handen, svinga repet till vänster och till höger och sedan hoppa.
  • Steg Touch: Holding hanterar tillsammans svänga repet åt vänster och vrid två gånger i en cirkulär rörelse som du steg till vänster och tryck höger tår av vänster häl. Upprepa till höger.
  • Front-Back: Hoppa upp med fötterna ihop, flytta 6 inches framåt över repet. På nästa tur hoppa tillbaka 6 inches. Fortsätt alternerande, hoppa en gång per varv.
  • Slalom: Hoppa över repet 6 inches till höger, landar på båda fötterna. På nästa sväng, hoppa 6 inches till vänster. Håll fötterna ihop och fortsätta omväxlande, hoppa en gång per varv.
  • Jumping Jack: Hoppa över repet och landa med fötterna bredare än höftbredd. På din nästa hopp, mark med fötterna ihop. Upprepa för optimal hopprep kondition.

Välja ett hopprep

När det gäller att plocka ett hopprep, en modell som har en plast rep är oftast bäst. Detta beror på att tyg rep är för tunn och läder rep tar för lång tid att bryta i. En annan möjlighet för konsumenten viktas hoppa rep. Dessa är ett utmärkt sätt att hjälpa till att bygga styrka och samtidigt öka effektiviteten i din konditionsträning. Men om du inte har använt ett hopprep i en stund, eller någonsin, skulle jag rekommendera att börja med en grundläggande plast hopprep och sedan arbeta dig upp till det vägda ett.

En annan viktig sak att tänka på är att de inte är en storlek passar alla. För att du får nytta av denna övning, se repet du köper är rätt för din längd. För att göra detta måste du fälla ut hopprep. Då, med en fot, stå på mitten av repet och dra repet rakt upp längs sidan av kroppen. Om handtagen når din armhåla så här repet är den perfekta storleken för dig.

Kom i form med dessa hjärt rutiner. Front-back: hoppa upp med fötterna ihop.
Kom i form med dessa hjärt rutiner. Front-back: hoppa upp med fötterna ihop.

Det finns några andra saker att tänka på när du lär dig att hoppa rep, och många gälla andra hjärt övningar också.

Värmer upp

Du måste starta din rutin med en enkel uppvärmning träning. Detta kommer att få din puls upp och förbereda dig för att hoppa upp och ner samt balansering. En sådan uppvärmning rutin skulle göra jumping jacks i en minut eller två. En annan uppvärmning som är effektiv men mer skonsam mot lederna är att helt enkelt kliva över repet när du svingar runt, ger din kropp en chans att vänja sig vid rörelsen. Som en minut passerar börjar påskynda långsamt, så småningom komma till den punkt som du måste hoppa när repet går.

Oavsett hur bra du är på din andra cardio pass, kan det vara svårt att upprätthålla hoppa rep i 30 minuter, så arbeta upp till det långsamt. Behandla detta som alla andra konditionsträning genom att starta långsamt och arbeta upp till full hastighet inom de första fem minuterna av träningen. Du kommer också att behöva börja långsamt svalnar under de sista fem minuterna av träningen.

Hoppa rep preparat

När du väljer detta som ett träningsprogram måste du garantera säkerheten för din kropp. Hoppar upp och ner kan sätta en hel del stress på lederna. Det är därför det är så viktigt att ha rätt träning kläder för ett hopprep träning. Bär bekväma kläder som kommer att transportera bort svett och stödjande cross-trainers, tennis eller skor basket. Löparskor har inte tillräckligt stöd i bollar på fötterna för att de ska användas under hoppa rep.

Träningen yta som du hoppar rep på är viktigt. Golv som ger lite som heltäckningsmattor eller trä täckt ytor, är bäst för hoppa rep. Undvik de som gjorts av betong. Golv som över betong och andra hårda ytor som kakel kan lätt orsaka shin spjälor och andra allvarliga lägre skador kropp. Om du inte kan använda en matta eller trä yta, placera en övning matta på golvet och hoppa på den.

Hoppa rep gör tar skicklighet och samordning, så bli inte frustrerad med din träning. Med övning kommer dina förmågor förbättras snabbt tillsammans med din konditionsträning tillstånd. Precis som alla andra träningsprogram, se till att sträcka i slutet av träningen också.