E2h

Vad är hem rättsmedel för uppblåsthet

Om din mage är svullen och du känner en smärta och täthet till det

Om din mage är svullen och du känner en smärta och täthet till det, kanske du känner dig uppsvälld. Uppblåsthet är en av de mer vanliga gastrointestinala störningar, och det kan orsakas av en mängd faktorer. Först kan det vara ett symptom på förstoppning. En annan möjlig orsak är en ansamling av gas i magen, och ännu en är spridning av bakterier i tarmarna. Dessutom kan uppblåsthet också symptomatiskt för mer allvarliga hälsotillstånd, såsom colon irritabile, förekomsten av cystor på äggstockarna, och intraabdominella tumörer. Om du känner att du nästan alltid uppkördhet, är det viktigt att du uppsöker en läkare för att ta reda på om det finns bakomliggande medicinska problem som måste lösas omedelbart.

Vad är hem rättsmedel för uppblåsthet. Konsumera probiotiska livsmedelsprodukter.
Vad är hem rättsmedel för uppblåsthet. Konsumera probiotiska livsmedelsprodukter.

Om din uppblåsthet orsakas av för mycket intestinal gas, förstoppning eller bakterier i tarmarna, förbrukar välgörande mat det bästa svaret på ditt problem. Här är några sätt som du kan åtgärda ditt tillstånd:

Konsumera probiotiska livsmedelsprodukter. Om den huvudsakliga orsaken till din uppblåsthet är ökningen av skadliga bakterier i tarmen, kan du göra din kropp gott genom att konsumera probiotiska livsmedelsprodukter. Probiotiska livsmedel hjälpa fylla de goda bakterierna naturligt i vår tarmkanal. Samtidigt bidrar de till att också stoppa tillväxten av skadliga mikroorganismer (såsom jäst och parasiter), och de kan återställa normal tarmfunktion. För att du ska se de positiva effekterna av dessa probiotiska livsmedelsprodukter, är det viktigt att du förbrukar dem regelbundet och i stora mängder.

Vad är några exempel på detta probiotiska livsmedel

Vad är några exempel på detta probiotiska livsmedel? Det finns många vanliga och kommersiellt tillgängliga mat som hävdar att leverera probiotika, såsom olika märken av yoghurt, spannmål, havre, mjölkprodukter och granola barer. Probiotika finns också som kosttillskott och i kapselform.

Drick naturliga

Drick naturliga, lugnande te. Varm örtte har visat sig lugna magen och buken. Vissa teer kan du prova inkluderar kamomillte, pepparmynta, fänkål och ingefära. Detta är speciellt rekommenderas om orsaken till din uppblåsthet är en ansamling av gaser i tarmen.

Om din mage är svullen och du känner en smärta och täthet till det. Drick naturliga, lugnande te.
Om din mage är svullen och du känner en smärta och täthet till det. Drick naturliga, lugnande te.

Konsumera mer fibrer. Om den huvudsakliga orsaken till din uppblåsthet är förstoppning, det är rekommenderat att du lägger till mer fibrer i din diet. Detta kommer att bidra till att främja regelbunden avföring och därmed bidra spola bort de gifter som har samlats i kroppen. Naturliga källor till fiber ingår frukt och grönsaker, vete och havre.

Undvik högförädlade livsmedel. Livsmedel som innehåller mycket raffinerat socker och mättade fetter bidrar till tyngden du känner i din mage. Andra syndarna inkluderar kaffe och kolsyrade drycker och drycker.

Rapa. Rapningar eller rapningar är kroppens naturliga reaktion när det finns för mycket gas i magen. Rapningar hjälper till att avlägsna överskottet gasen och kan också hjälpa till att lindra uppblåsthet.

Där har ni det

Där har ni det! Dessa är bara enkla saker att göra om du vill åtgärda ditt uppblåsthet. Kom ihåg att det viktigaste att fokusera på att leva en hälsosam livsstil, och du skulle kunna förbättra många olika hygienkrav tillsammans med den. Lycka till!