E2h

Vad orsakar muskelkramper

Muskelspasmer och kramper kan åstadkommas genom en muskel som hade fått ofrivilligt. Det kan vara tillfälligt förlamande och ganska smärtsamt. Det finns flera faktorer som kan orsaka muskelspänningar, från allmän trötthet eller näringsbrist till en allvarlig störning involverar nervsystemet.

  1. Onormal muskelkontraktion kan utlösas av onormal aktivitet under den kemiska processen för att frigöra och absorbera kalciumjoner i musklerna för interaktion med muskler aktin och myosin att bringa musklerna att glida och kontrakt. Recapture av kalciumjonerna och ta bort länkar av proteinerna orsaka muskeln att slappna av. Varje störning i dessa processer kan orsaka muskelkramper.
  2. Långa träningspass som leder till utmattning kan orsaka muskelkramper när du ignorera varningssignaler. Långvarig träning kan tömma din energi och du behöver energi för att muskeln att dra ihop och koppla normalt. Den gamla varningen inte gå simning direkt efter en tung måltid är relaterad till denna fråga som blodflödet riktas mot smälta maten och bort från musklerna. Kramper kan undvikas om du tar dig tid att vila efter ansträngande träning och tunga måltider innan du fortsätter normala aktiviteter.
  3. Rätt mängd salt i kroppen behövs för att upprätthålla balansen av vätskor. För mycket svett under tung träning, kräkningar och diarré kan göra kroppen förlorar mycket av salter och vätskor som kan störa jon balans i era nerver och muskler. Det kommer att ta tid för dig att fylla dem och din kropp kommer att ta tid att reagera och återhämta manuellt och dessa situationer kan orsaka dina muskler att ingå avtal.
  4. Ämnesomsättningsrubbningar och särskilda enzymer muskel brister kan leda till muskelspasmer. McArdle sjukdom och brist på fosforylas b kinas, laktat dyhydrogenase, fosfoglyceratkinas och fosfofruktokinas ärvs sjukdomar som kan orsaka muskelspänningar.
  5. Muskelspasmer kan också kallas en sjukdom som kallas myotoni där musklerna blir stela på grund av den försenade avslappning av musklerna. Detta är mer uppenbart när människor med detta tillstånd utöva och utsätts för kyla.
  6. Det finns tillfällen när du lider av ofrivilliga muskelryckningar. Det är ett irriterande tillstånd som åstadkoms genom utmattning, exponering för kyla, reaktionen för vissa läkemedel. Det kan också bero på någon nervskada, neurodegenerativ sjukdom och vissa metaboliska sjukdomar. Dessa ryckningar och stickningar kallas fascikulationer.
  7. Människor som tenderar att sova gott och i en position bara kan även drabbas av muskelkramper, mer träffande kallade övriga kramper. Ibland kan orsakas av positioner och rörelser som kan orsaka en muskel att förkorta som pekar ner foten som oundvikligen förkortar vadmuskeln vilket får kramper i underbenet.
  8. Låg kalcium-och magnesium i blodet kan orsaka muskelspänningar i händerna och handleder samt orsakar en stickande känsla runt munnen och andra delar av kroppen.

Vad orsakar muskelkramper. Onormal muskelkontraktion kan utlösas av onormal aktivitet under den kemiska processen för att frigöra och absorbera kalciumjoner i musklerna för interaktion med muskler aktin och myosin att bringa musklerna att glida och kontrakt.
Vad orsakar muskelkramper. Onormal muskelkontraktion kan utlösas av onormal aktivitet under den kemiska processen för att frigöra och absorbera kalciumjoner i musklerna för interaktion med muskler aktin och myosin att bringa musklerna att glida och kontrakt.

Vila, kommer massage, lätt träning såsom promenader och böja dina muskler bidra till att stärka dem och förhindra frekventa förekomsten av muskelspasmer och kramper. Dricka massor av vätska och äta en balanserad och hälsosam måltid kommer att bidra till den allmänna friska villkor för din kropp och muskler.