E2h

Hur man väljer en kontakt lösning för känsliga ögon

Behöver du kontaktlinser men har känsliga ögon

Behöver du kontaktlinser men har känsliga ögon? Eller har du dessa linser men du får allergier från kontakt-lösning? Tja, är det dags att avsluta denna mardröm. Du behöver bara för att få en kontakt lösning som är perfekt för dina känsliga ögon. Detta är att se till att du inte kommer att få några ögat komplikationer från dessa lösningar.

Nu är frågan här är hur du kan ha möjlighet att välja det bästa för dina kontaktlinser. Oroa dig inte. Här är några av de sätt som hjälper dig välja rätt lösning kontakt vård för dig:

Hur man väljer en kontakt lösning för känsliga ögon. Enzymatiska rengöringstabletter.
Hur man väljer en kontakt lösning för känsliga ögon. Enzymatiska rengöringstabletter.
  • Droppar. I de fall när din oro handlar om torra ögon och samtidigt ha kontaktlinser, är det bäst att få en kontakt droppe att återfukta ögonen. Det är bäst att användas eftersom det inte gör ont dina känsliga ögon samt dina kontaktlinser.
  • Saltlösning. Eftersom denna mjuka lösning behövs för sköljning och förvaring av kontaktlinser, är det ett måste att du har det med dig. Men det är ett känt konserveringsmedel sattes till det känt som timerosal, vilket är den vanligaste orsaken till allergier som irritation, klåda, och förbränning av ögonen. Därför, om du har känsliga ögon, måste du specifikt välja detta salt mjuk lösning som är märkt timerosal-fri. Bara påminnas om att denna produkt har ett utgångsdatum så du behöver använda den innan dess.
  • Enzymatiska rengöringstabletter. De kontaktlinser måste befrias från alla protein i det minst en gång i veckan. I detta fall är dessa tabletter behövs för att göra denna funktion. Eftersom detta används oftast med saltlösningar, behöver du bara använda timerosal-fri dem för dina känsliga ögon.
  • Multi-purpose lösning. Detta är en av de mest populära lösningarna kontakta Care används av många människor. Detta beror på att det är en allt-i-ett-kontakt komplett lösning som kan användas i total komfort. Men inte någonsin använda denna typ för dina känsliga ögon. Denna lösning innehåller konserveringsmedel såsom tiomersal som kan orsaka komplikationer för dina ögon.

Mer än dessa fakta om de vanligaste ögat lösning för dig att använda, du behöver också påminnas om dessa följande fakta:

  • Alltid konsultera en läkare när man väljer en försiktig lösning för dina ögon och dina kontaktlinser. De mycket väl vet vilken som är bäst och de som bara kan orsaka skada.
  • Alltid köpa kontakt komplett lösning som är märkt konserveringsmedel. Detta för att säkerställa att du inte har några problem när det appliceras på dina känsliga ögon.
  • Vet vad orsaken bakom din allergi är. Om det händer, kan du enkelt välja kontaktar lösning produkter utan den ingrediens som orsakar irritation i ögonen.
Behöver du kontaktlinser men har känsliga ögon. Multi-purpose lösning.
Behöver du kontaktlinser men har känsliga ögon. Multi-purpose lösning.

Med alla dessa saker, är det mycket viktigt att du anser detta som en allvarlig uppgift. Du måste välja rätt kontakt lösningen för dina känsliga ögon för att undvika eventuella problem. Så gör detta som din uppgift och se till att du har alla svar rätt.