E2h

Hur naturligt behandla Alzheimers sjukdom

Även om det har funnits inget känt botemedel mot Alzheimers sjukdom ännu har många studier uppgav att det faktiskt är möjligt att bromsa uppkomsten av denna sjukdom. Många svär vid konstant träning och med en hälsosam diet. Andra har också upptäckt att vissa örter, vitaminer och näringsämnen hålla minnet bankerna friska längre, så Alzheimers sjukdom kan antingen förhindras eller fördröjas. Om du är intresserad av behandling av Alzheimers sjukdom det naturliga sättet, följ tipsen nedan angivna.

Hur naturligt behandla alzheimers sjukdom. Välj mörkare färger.
Hur naturligt behandla alzheimers sjukdom. Välj mörkare färger.
  • Välj mörkare färger. Inte i dina kläder, men i frukt och grönsaker som du äter. Normalt frukt och grönsaker som är mörkare i färgen innehåller mest antioxidanter, samt vitamin C och E. Titta efter dessa näringsämnen och vitaminer i livsmedel som du äter och se till att du fylla på det.
  • Hitta din omega. Omega-3 och Omega-6, alltså. Det är fettsyror som bygger upp din immunitet mot Alzheimers som stöd i bättre minne. Du hittar dessa näringsämnen från några läckra typer av fisk som makrill, tonfisk och lax. Piffa upp din kost och lägga dessa hälsosamma fiskar i dina måltider. Dessa är också fylld med vitamin B12, så se till att du gör detta regelbundet i kosten.
  • Folsyra syror hjälpa också. Leta efter mat som är rik på folsyra nivåer, liksom i vitaminer B12 och B6. Detta förbättrar din mentala resurser och kommer att hålla symtomen på Alzheimers borta. Livsmedel som är rika på dessa näringsämnen är linser, avokado, gröna, bladgrönsaker, apelsiner, bananer och sparris. Ta vitamin B12 tillskott för att öka ditt intag av detta vitamin.
  • Öka din blodcirkulation. Blodcirkulationen är viktigt att få tillräckligt med syre till dina hjärnceller, vilket gör att cellerna friskare. Ginkgo biloba är en ört som främjar hälsosam cirkulation av blodet. Det finns några gröna teer som har denna ört, så du kan ta detta dagligen. Om du föredrar att ta kosttillskott, kan du göra det.
  • Motionera mentalt och fysiskt. Din hjärna är som en muskel, så du bör hålla utöva denna muskel för att hålla den frisk. Det viktigaste att göra är regelbunden motion. Vare fysiskt eller psykiskt, gör motion hela kroppen och sinnet friskt. Det kommer att hindra dina muskler från slacking, vilket håller den i toppform längre. Ta dagliga promenader, trappor klättra, svara korsord, läsa glupskt. Alla dessa är enkla sätt att få de blodkärl pumpar och hålla dig mentalt och fysiskt friska.

När du har beslutat om detta friska och naturligt sätt att behandla Alzheimers, är det alltid en god idé att konsultera dina planer med en läkare först. Din läkare kan ge dig rätt doser för eventuella tillägg du tar. Försök inte att självmedicinera, och alltid om för din läkare om dina nästa steg. Målet är att bli friskare och inte komplicera din hälsa. Be om eventuella biverkningar och rådfråga din läkare hela tiden, om du känner att det är något fel med din kropp. Alltid vara på sin vakt och hålla vakt över dig själv hela tiden.